12 / 05 / 2024

Cahit Bağcı İskilip projelerini anlattı!

Cahit Bağcı İskilip projelerini anlattı!

AK Parti Ekonomi işleri Balkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Av. İsmail Yağbat ile İskilip'te çalışmalarda bulundu. Milletvekili Bağcı, 24 derslikli okul sözü verdi.



Bağcı, partisinin ilçe başkanlığında İlçe Başkanı Ali Koç kaya.  Belediye Başkanı Recep Çatma. Kadın ve Gençlik Kolları Başkaııjarı ile İl Genel meclisi Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Bağcı, yaptığı açıklamada. "İskilip ilçemizi hiç bir zaman ihmal etmedik. Bunu en iyi İskilipli biliyor. Yapılan yatırımlarımızı 12 yılın değerlendirmesi ve son 4 yılın hesabını 9 Mayıs Cahit Bağcı, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Av. İsmail Yağbat ile İskilip'te seçim çalışması yaptı. 

Milletvekili Bağcı, 24 derslikli okul sözü verdi. Milletvekili Bağcı, ilçede esnaf turu yaptı. 


2015 günü İskilip meydanında milletimize anlatacağız. Yılların özlemi Tımarlı Sulama Projesi ile Çankırı-  Ankara  yolunun ihale edilmesinin sevinci ve huzuru ile geldik. Bu iki projenin bedeli 250 Milyon TL, devam eden projeler dahil şu anda 350 Milyon TL'nin üzerinde yatırım başlamış durumdadır. 

Hiç kimse bize AK Parti İskilip'e bir şey yapmadı diyemez. Bunları tek tek, ev ev, dükkan dükkan, köy köy dolaşıp birlikte anlatacağız. Yüzde 75'e dayanan oyumuzu daha da yükseğe taşıyacağız. 


Cezaevi de, okul yatırımları da,  TOKİ  de, doğalgaz da yeni müjdelerimiz olacak. Biz Çorum Milletvekiliyiz. Çorum'un tamamını kucakladık. İskilip'i asla ihmal etmedik. İskilip Çorum'un gururudur. İskilip'i Çorum ile özdeşleşmiş marka bir şehir yapacağız" dedi. 


24 derslik okul sözü 


Milletvekili Cahit Bağcı, İskilip Mesleki Teknik Eğitim Lisesi'ni ziyaret etti. iskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi ve Okul Müdürü Mithat Akkaş tarafından karşılanan Bağcı, okul alanında incelemelerde bulunarak 2015 yılı yatırım programı çerçevesinde yeni bir okul yapılacağının müjdesini verdi. Bu çerçevede 24 derslikle birlikte, atölyeler, laboratuvarlar ve etkinlik salonlarının da olacağını belirten Bağcı; "Amacımız Türkiye'nin insan gücü kaynağının iyi yetişmesi, mesleksizler ordusu yerine mesleki teknik yönleriyle çocuklarımızın kapasite ve kabiliyetlerini ortaya çıkannak ve geliştirmektir. iskilip Meslekte öncü bil ilçedir. öyle olmaya devam etmesi için üzerimize düşeni yapacağız." dedi. 


'Greyder gururumuz' 


Milletvekili Cahit Bağcı iskilip ziyareti kapsamında Greyder markası ile üretim yapan ayakkabı fabrikasını da ziyaret ederek Genel Müdür Mehmet Kavlu'dan bilgi aldı. Ziyarette konuşan Mehmet Kavlu, İskilip fabrikasında lülen 400 kişinin çalıştığını, bu fabrika ile erkek ayakkabısını, yeni tamamlanmak üzere olan fabrika ile de kadın ayakkabısını üreteceklerini ve Çorum'da 250 kişi istihdam edeceklerini belirtti. 


Milletvekili Bağcı ise, üretim ve ihracatta, insanların tüketiminde, markanın önemli bir etkisinin olduğunu belirterek; "Greyder Çorum'daki sayılı markalar arasındadır. Çorum'un gururudur. AK Parti Hükümetleri olarak hep üretim ve ihracattan yana politikalar geliştirdik Düzenleyen, denetleyen w teşvik eden anlayışla KOBİ'lerin önünü açtık. Kalkınma Ajanstan, KOSGEB ve diğer desteklerle istihdamı artıracak herkesi ayırım yapmaksızın destekledik. Sorunlannı çözdük. Ayrıca İŞKUR aracılığı ile geliştirdiğimiz uygulama ile işletmelerdeki çıraklık süresi 6 ayın ücret ve prim yüklerini devletin üstleneceği düzenlemeler yapuk. 


Bu sayede çıraklardan meslek kazanmış işçilerin oluşmasını ve sürdürülebilir istihdamı sağladık. AK Partfnin istihdam politikalan dünyaya örnektir. Son 7 yılda 5,7 Milyon kişiye İstihdam sağlayan ülkeyiz. Çorum'da başka markaların çıkması bizleri sadece mutlu eder." dedi. 


Çorum hakimiyet


Geri Dön