29 / 04 / 2024

Cahit Paksoy tutuklama

Cahit Paksoy tutuklama

Savcılık, geçtiğimiz hafta hakkında tahliye kararı verilen Cahit Paksoy ile ilgili verilen karara itiraz etti. Savcı, Paksoy hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması isterken, tahliye kararını eleştird

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İhlas Holding Üst Yöneticisi Paksoy tutuklandı.

Cahit Paksoy'un ifadesi ortaya çıktı!

Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanmasına karar verilen İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un hakimlik sorgusunun detayları ortaya çıktı.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Bursa'da daire dolandırıcılığı soruşturmasında tutuklama kararı!

Bursa'da bir kişiyi inşaat firmasından alacağı olan 65 bin liranın ödeneceği bahanesiyle 3 bin lira dolandıran şüpheli hakkında tutuklama kararı alındı. 

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...

İzmir depremi soruşturmasında 2 şüpheli için tutuklama kararı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalara yönelik yapılan soruşturmada adliyeye sevk edilen 2 şüpheli için tutuklama kararı alındı. 

Çekmeköy'deki inşaat sahibi için tutuklama kararı!

Çekmeköy'de kaybolan 4 ve 8 yaşındaki iki kardeşin, evlerinin yakınındaki inşaat çukurunda ölü bulunmalarına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan inşaatın sahibi O.A. için tutuklama kararı alındı. 

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Cahit Turhan: Ankara ile İstanbul arası 30 dakika kısalacak!

Bakan Cahit Turhan, TCDD Taşımacılık AŞ Koordinasyon ve İstişare Toplantısı'nda açıklama yaptı. Turhan "Hizmet kalitesini ve sefer sayılarını artırmak amacıyla sipariş edilen 12 yeni YHT setinden 2'si teslim alındı. Bunların testleri tamamlanmak üzere" ifadelerini kullandı.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Cahit Paksoy tutuklama Haberi

Cahit Paksoy tutuklama

Savcılık, geçtiğimiz hafta hakkında tahliye kararı verilen Cahit Paksoy ile ilgili verilen karara itiraz etti. Savcı, Paksoy hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması isterken, tahliye kararını eleştirdi. Savcı, sulh ceza hakiminin yargılama yapma yetkisinin olmadığını belirtirken, kararı veren hakim ise, Anayasa’ya göre tutukluluk için makul şüpheden öte kuvvetli şüphenin olması gerektiğini vurguladı.


Cahit Paksoy, Akfa Holding’e yönelik soruşturma kapsamında geçtiğimiz Ağustos ayı sonunda tutuklandı. Fetullahçı Terör Örgütü’nün mali yapısına yönelik soruşturmada 218 kişi hakkında işlem yürütülüyor.


Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan şüphelilerden Cahit Paksoy ve Senih Tan için yapılan tahliye başvuruları geçtiğimiz hafta karara bağlanmıştı. İstanbul Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği, Paksoy ve Tan için tahliye kararı verdi. Karar, soruşturmayı yürüten savcılığa da tebliğ edildi.  


TAHLİYE KARARINA İTİRAZ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü...