02 / 05 / 2024

Cahit Paksoyun tahliyesi

Cahit Paksoyun tahliyesi

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra serbest bırakılan eski İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un tahliyesine itiraz edildi.

Cahit Turhan: Büyük Göç 45 saatte tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma hakkında konuştu. Turhan, ''Taşınma yaklaşık 45 saatte tamamlanacak. Her iki havalimanında da 12 saatlik sefersiz bir dönem olacak'' diye konuştu.

Cahit Turhan oyunu kullandı!

Cahit Turhan ve eşi Meral Turhan oyunu Altunizade Hafize Özal Ortaokulunda kullandı. Bakan Turhan, "Her şeyden önce huzurlu bir şekilde seçim günümüzü tamamlamayı temenni ediyorum." dedi...

Cahit Turhan, AA Editör Masası'na yarın konuk olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yarın Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Cahit Turhan: Akıllı yollar yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşımın her türüne ve aşamasına iletişimin de ortak olmasıyla yeni bir ulaşım kategorisi oluştuğunu söyledi.

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

Cahit Turhan, Konya Yüksek Hızlı Tren Garı inşaatını inceledi!

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, YHT Garı inşaatı ve Konya Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattında test sürüşüne katılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu gece Gebze-Halkalı demir yolu hattında devam eden test sürüşlerinde yer alacak...

Cahit Turhan'dan 3'üncü havalimanı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul'da hizmete açılan yeni havalimanıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Cahit Turhan: Her şeye rağmen en güvenli ulaşım sistemi demiryolları!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara'da yaşanan tren kazasına ilişkin, "Bu kaza üzerinden hükümetimize, şahsıma saldırılar, eleştiriler oldu. Bu konuda adli merciler incelemelerini yapıyor. Bu durumların yönetimini yapmak, işi, projeyi, altyapıyı yapmak kadar önemlidir" dedi.

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'a 2019'da başlamayı planlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, son 16 yılda ulaşım ve haberleşmede gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. Bakan Turhan, Türkiye'yi demir ağlarla örme hamlesi başlattıklarını söyledi.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Cahit Paksoyun tahliyesi Haberi

Cahit Paksoyun tahliyesi

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmasına karar verilen eski İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un tahliye edilmesine itirazda bulunuldu.


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 26 Ağustos'ta tutuklanmasına karar verilen Paksoy'un avukatının itirazı üzerine tahliyesine itiraz edildi.


Soruşturmayı yürüten savcılık tarafından, Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliğine gönderilen itiraz yazısında, soruşturma çerçevesinde 121 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındığı, yapılan operasyonda şüphelilerin büyük kısmının gözaltına alındığı, ifade alma işleminin ardından da şüphelilerden bir kısmının emniyetten, bir kısmının savcılıktan ve bir kısmının da mahkemelerden serbest bırakıldığı, diğerleri hakkında da tutuklama kararı verildiği kaydedildi.


Soruşturma kapsamının FETÖ/PDY'nin mali yapılanmasına yönelik...