27 / 04 / 2024

Cahit Turhan kimdir

Cahit Turhan kimdir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Göller Ekspresi'nin Isparta-İzmir seferi töreninde yaptığı açıklamasında, "Bu ekspres Akdeniz ile Ege arasındaki yolculukların vazgeçilmezi olacak" diye konuştu...

Cahit Turhan: Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" ile gelecek dönemde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın öneminin daha da artacağını belirtti. Turhan,  "Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz'' dedi.

Cahit Turhan: Akıllı yollar yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşımın her türüne ve aşamasına iletişimin de ortak olmasıyla yeni bir ulaşım kategorisi oluştuğunu söyledi.

Cahit Turhan: Her şeye rağmen en güvenli ulaşım sistemi demiryolları!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara'da yaşanan tren kazasına ilişkin, "Bu kaza üzerinden hükümetimize, şahsıma saldırılar, eleştiriler oldu. Bu konuda adli merciler incelemelerini yapıyor. Bu durumların yönetimini yapmak, işi, projeyi, altyapıyı yapmak kadar önemlidir" dedi.

Cahit Turhan, yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yarın Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Şantiyeler artık 5 yıldızlı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından vakfın Eyüpsultan’daki genel merkezinde düzenlenen Genç Yönetici Okulu’nun açılışına katıldı. 

Cahit Turhan: Yeni büyük projelere başlayacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Önümüzdeki günlerde yeni büyük projelere başlayacağımızı şimdiden duyurmak istiyorum" dedi...

Cahit Turhan mega projelere hız verdi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, görevine başlar başlamaz ilk talimatını Kanal İstanbul için verdi. Projelere hızla devam edileceğini belirten Turhan, projenin ihalesinin bu yıl gerçekleşeceğini söyledi. 

Mahmutbey ve Çamlıca gişelerine SGS kurulacak!

İstanbul Avrupa yakasındaki trafiğin nedenlerinden biri olarak görülen Mahmutbey gişelerinin kaldırılması için çalışmalar sürüyor. Karayolları Genel Müdürü Turhan, "Buraya giren ve çıkan tüm yollara SGS takılacak" dedi.

Üçüncü köprü bağlantılı yollarına 12 talip!

Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları için ihaleye çıkıldığını, bugüne kadar 42 firmanın şartnameyi incelediğini, 12 firmanın şartname satın aldığını söyledi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Cahit Turhan: Ankara ile İstanbul arası 30 dakika kısalacak!

Bakan Cahit Turhan, TCDD Taşımacılık AŞ Koordinasyon ve İstişare Toplantısı'nda açıklama yaptı. Turhan "Hizmet kalitesini ve sefer sayılarını artırmak amacıyla sipariş edilen 12 yeni YHT setinden 2'si teslim alındı. Bunların testleri tamamlanmak üzere" ifadelerini kullandı.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız!

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bunun için de Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız. Kanal İstanbul, İstanbul'un kaderini değiştirecek olan, bu ülkeninin kaderini değiştirecek olan bir projedir'' dedi.

Cahit Turhan'dan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar" dedi.

Cahit Turhan, Kanal İstanbul'un ne kadar yanlış olduğuna katkı sunuyor! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Dünyası Sivil toplum buluşmasına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Cahit Turhan, Kanalın ne kadar yanlış bir şey olduğuna katkı sunuyor, daha da çok sunacak gibi" dedi... 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a rant yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cahit Turhan'ın açıklamalarına ilişkin, "Kanalın ne kadar yanlış bir yatırım olduğuna büyük katkı sunuyor" dedi...

Bakan Cahit Turhan Kanal İstanbul için tarih verdi!

Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi ile ilgili çıkışlarına cevap veren Ulaştırma ve Altyyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İlk kazma bu yıl vurulacak. Hedefimiz 2026'da hayata geçirmek'' diye konuştu.

Cahit Turhan: Ulaşıma 767,5 milyar liralık yatırım yaptık!

TCDD Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen "Demiryollarında 17 Yılda Kat Edilen Mesafe ve Hedefler" konulu basın toplantısında konuşan Bakan Turhan: "Ulaşım ve erişim altyapısına 767,5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptık" dedi.

Cahit Turhan kimdir Haberi

Cahit Turhan kimdir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Göller Ekspresi'nin yeniden başlayan Isparta-İzmir seferi ile ilgili açıklamasında, "Artık Göller Ekspresi konforlu ve güvenli altyapısıyla hizmet vermeye devam edecek. Bu ekspres Akdeniz ile Ege arasındaki yolculukların vazgeçilmezi olacak." diye konuştu.

Turhan, Isparta Garı'nda yapılan Göller Ekspresi'nin ilk Isparta-İzmir seferine uğurlanması töreninde, Isparta'nın güzelliklerini milletle ve dünyayla buluşturmak, şehrin marka değerini artırmak, kentte yaşayan insanın refahını, mutluluğunu ve hayat standartlarını yükseltmek için hizmetlerine devam ettiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Turhan, konu ile ilgili olarak, "İşte bu vahim tablodan büyük umutlarla başlatılan Göller Ekspresi de payına düşeni almıştı. 2008'de daha kaliteli ve konforlu bir altyapı ve yeni tren setleriyle hizmet vermeye başlamak için Göller Ekspresi seferlerine ara vermek durumunda kalmıştı. Geride bıraktığımız zaman içinde sadece...