04 / 05 / 2024

Çakır İnşaat bürosu

Çakır İnşaat bürosu

İNŞAAT Mühendisi olan Görkem Çakır, " Biz Çakır İnşaat için en değerli varlık insandır. Hiçbir gerekçeyle iş ortamında dil, din, ırk ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeyiz" dedi...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı ve fırın! 3'lü alımlarda büyük fırsat! Samsung beyaz eşya fiyat listesi

Samsun marka çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı ve fırın alanlara büyük fırsat. Samsung ağustos ayına özel 3'lü set olarak beyaz eşya alanlara büyük hediyeler veriyor. Peki Samsung çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı ve fırın fiyatları ne kadar?

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Çakır ve Erdoğan Efe Çakır ortaklığında kuruldu.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Çakır tarafından kuruldu. 

Konut sektörünü kampanyalar büyüttü!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasındaki sürecini anlattı. Akbal, Gayrimenkul sektöründe Emlak Konut GYO ve GYODER öncülüğünde başlatılan kampanyalarla sektörün büyüdüğünü söyledi.

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi S. Özgür Oral, Süleyman Türen ve Muzaffer Koşan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 800 konutluk proje geliyor!

Fikirtepe’de 800 konutluk projeye başlamayı planlayan Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Fikirtepe bölgesinde Bağdat Caddesi’ndeki gibi bir fiyat düşüşü olmayacağını belirtti.

Çakır İnşaat bürosu Haberi

Çakır İnşaat bürosu

İNŞAAT Mühendisi olan Görkem Çakır, " Biz Çakır İnşaat için en değerli varlık insandır. Hiçbir gerekçeyle iş ortamında dil, din, ırk ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeyiz. Evrensel insan haklarına saygılıyız. Çakır İnşaatin tüm çalışanları, niteliği sürekli arttırılan, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışma güvencesi altındadır. Çakır İnşaat kaliteli projelere imza atmaya ve bu amaç doğrultusunda kendini sürekli geliştiren, yeniliklere açık güvenilir bir firma olmaya değer verir. 

Tekirdağ'da inşaat sektöründe öncü firma olarak her türlü yapı işinde hizmetinizdeyiz.Topluma saygı ilkesi doğrultusunda gelecek nesillere temiz bir çevre sağlamanın gerekliliğinin bilinciyle, tüm çalışmalarında çevreye saygılı bir firmadır. Herkese hayırlı olsun" dedi. 


UZMAN KADRO 


Harita Mühendisi Hasan Çakır ise, " Şirketimiz 27 yıllık serüveninde kalite politikasını müşteri memnuniyeti odaklı olmak, titiz işçilikle zamanın da iş teslim...