17 / 05 / 2024

Çakır Seyahat Turizm Otomotiv Lojistik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Çakır Seyahat Turizm Otomotiv Lojistik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Çakır Seyahat Turizm Otomotiv Lojistik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seda Çakır ve Bahadır Alaca ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Bakırköy, Yeni Mahallesi, Aksu Caddesi'nde kuruldu.

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibatu Dıallo tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Avasır Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avasır Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Bedran tarafından kuruldu.

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Başak Keskin, Akın Pervaz ve Ürün İlgin ortaklığında kuruldu.

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çineli tarafından kuruldu. 

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Öztürk tarafından kuruldu. 

Girdap Seyahat Turizm Otel Gıda Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Girdap Seyahat Turizm Otel Gıda Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim     Karaça, Fırat Baydır Ve Mohd Fahmy Bın    Yunus ortaklığında kuruldu.

Ayyıldız Ticari Gayrimenkul Yatırımları Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Ticari Gayrimenkul Yatırımları Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okan Çakır ve Fatih Çakır ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çakır Seyahat Turizm Otomotiv Lojistik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Çakır Seyahat Turizm Otomotiv Lojistik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Çakır Seyahat Turizm Otomotiv Lojistik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seda Çakır ve Bahadır Alaca ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Bakırköy, Yeni Mahallesi, Aksu Caddesi'nde kuruldu. 


Çakır Seyahat Turizm Otomotiv Lojistik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM 1-Otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu  alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler...