17 / 05 / 2024

Çakır Teknoloji

Çakır Teknoloji

Çakır Teknoloji Yatırım İnşaat Otomativ Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Yunus Yıldız tarafından kuruldu.

Eç Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Eç Teknoloji Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy S23 FE'nin fiyatı sızdırıldı

Oldukça uzun bir zamandır teknoloji dünyasının gündeminde yer alan Samsung Galaxy S23 FE'nin bu kez de ABD fiyatı sızdırıldı.

Ekran paylaşımı özellikli Grundig 32 GFH 6950 B android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte film ve dizi izleme aktivitesi, daha zevkli bir hale büründü. Yıllardır teknoloji sektöründe adından söz ettiren Grundig ise android TV konusunda büyük bir teknolojik hamle yaparak 32 GFH 6950 B android TV’yi piyasaya adeta armağan etti.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Bakan Kacır: ‘Yıllık 7,1 milyar dolar cari açığı kapatacağız’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İSO’nun meclis toplantısında konuştu. Kacır, Teknoloji odaklı sanayi hamlesi hedeflediklerini ifade eden Kacır, “Projeleri uygulamaya başladığımız zaman yıllık 7,1 milyar dolar cari açığı kapatıyor olacağız” şeklinde konuştu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Uzman isim açıkladı! O illerde 7 şiddetinde deprem bekleniyor! Kırılmayan fay var!

Prof. Dr. Ziyadin Çakır, o il için önemli önemli açıklamalar yaparak uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte akır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Tarım Kredi'de indirim şakır şakır! Çay, nohut, et, pirinç, peynirde dip fiyatlar! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 16-31 Ekim tarihleri arasında geçerli güncel indirim kataloğu yayımladı. Peki, Tarım Kredi'de bugün hangi aktüel ürünler kaç lira indirime girdi, fiyatları ne kadar TL oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Çakır Teknoloji Haberi

Çakır Teknoloji

Çakır Teknoloji Yatırım İnşaat Otomativ Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Yunus Yıldız tarafından kuruldu. 


Çakır Teknoloji Yatırım İnşaat Otomativ Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu,: 1.. Her türlü sistem, teknoloji ve bilgisayar donanımı ve yazılımı konusunda her türlü işlemle meşgul olmak bilgisayar ağları, Telekom ağları haberleşme sistemleri kablolama ve network kurulumu ve bakım onarım, teknik servis, internet programcılığı ve her türlü internet servisleri, internet üzerinden ses taşıması ürünleri ve bunlarla ilişkili tüm hizmetleri web tasarım web tabanlı uygulama yerel ve geniş alan ağları ürün ve tüm ilişkili hizmetleri bilgisayar programcılığı alanında hizmet göstermek ve her türlü ticari ve teknik konularda program ve sistem güvenliği yazılım ve donanımları ve bununla ilgili servis ve destek hizmetleri...