26 / 05 / 2024

çakırköy park projesi

çakırköy park projesi

Kocaeli Belediyesi kentte park alanları oluşturmaya devam ediyor. Çayırköy Gölkent Evleri’nin kuzey bölümünde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri buradaki alanı parka dönüştürüyor.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Edirne Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde yapımı planlanan Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

çakırköy park projesi Haberi

çakırköy park projesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte park alanları oluşturmaya devam ediyor. Konut alanları çevresindeki boş alanlar da düzenlenerek halkın hizmetine sunuluyor. Çayırköy Gölkent Evleri’nin kuzey bölümünde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri buradaki alanı parka dönüştürüyor.



8 BİN METREKARE PARK


Toplam 8 bin metrekare alan üzerinde yapılan çalışmayla Gölkent Konutları ve Çayırköy halkının yararlanabileceği park oluşturuluyor. Alanda sulama sistemi hat çalışmaları tamamlandı. Alana 300 adet ıhlamur, akasya ve çalı türlerinden oluşan bitkiler dikilecek. Ayrıca piknik yapılabilmesi için masalar da konulacak. Parkın yapımı çimlendirme çalışmalarıyla tamamlanacak.



Kocaeli Büyükşehir...