15 / 05 / 2024

Çakırlı Konutları için ne kadar talep toplandı

Çakırlı Konutları için ne kadar talep toplandı

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Başakşehir Deprem Konutları'na 2 firma talip!

Başakşehir Deprem Konutları olarak bilinen yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi'ne 2 dev inşaat firması talip oldu. Peki Başakşehir Deprem Konutları ne zaman yıkılacak? İşte yanıtı...

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

3. İstanbul Başakşehir Konutları güncel liste fiyatları!

3. İstanbul Konutları, İstanbul Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan projede fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor...

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları'nda son durum!

Ankara'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında Bursa Çakırlı'daki TOKİ Projesi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirilecek. Çakırlı'da vatandaşlarla bir toplantı yaparak bu konudaki detaylar paylaşılacak.

Bursa Orhangazi'de 14.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Çakırlı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım'da gerçekleştirilecek gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 110 bin 426 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de 23,7 milyon TL'ye satılık 19 adet gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Akharem, Çeltikçi, Cihanköy, Çakırlı, Dutluca, Muradiye mahallelerinde yer alan 19 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 23 milyon 782 bin 478 TL olarak belirlendi.

Çakırlı Konutları için ne kadar talep toplandı Haberi

Çakırlı Konutları için ne kadar talep toplandı


Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKİ'de görüşmelerde bulundu. Milletvekili İsmail Avdın ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nde önce TOKİ Başkan yardımcısı Orhan Yüce ile bir araya geldi. Çağlayan, Orhangazi'nin Çakırlı Mahallesi'ne yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili Çakırlı halkından alınan 3()0'ün üzerindeki talep formunu Yüce'ye teslim etti. 

Çakırlı'da yapılması düşünülen konutların mahiyetlerinin belirlenmesi için çalışma başlatılacağı kaydedildi. Çağlayan ve Aydın daha sonra TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ile bir araya geldi. Ziyaretlerde hem Çakırlı, hem de Orhangazi'e yapılması düşünülen TOKİ projeleri masaya yatırıldı 



Bursa...