05 / 05 / 2024

çakmak mahallesindeki park cami mi oluyor

çakmak mahallesindeki park cami mi oluyor

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre Ümraniye, Çakmak Mahallesi’nde yer alan İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Karatay Belediyesi'nden 25.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak mahallesindeki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsaların için ihale 29 Kasım'da yapılacak.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi’ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde okul, yol ve park alanında kalan gecekondularda oturan yaklaşık 500 vatandaşın, 30 yıllık tapu özlemini gideriyor.

Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki yeşil alan cami mi oluyor?

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre Ümraniye, Çakmak Mahallesi’nde yer alan İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Pendik Kuzey Sokak Parkı hizmete açıldı!

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Düzce Kazukoğlu'na çocuk parkı inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri Kazukoğlu Mahallesindeki park yapımı için çalışmalarına devam ediyor.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Pendik Belediyesi'nden 5 yeni park!

Pendik Belediyesinin kente yeşil alan ve park kazandırma çalışmaları sürüyor. Yeşilbağlar, Fevzi Çakmak, Yenişehir ve Kurtköy mahallelerinde kısa bir süre önce tamamlanan 5 yeni park çevre halkına hizmet vermeye başladı.

Odunpazarı Kumrular'daki park alanında kalan binalar yıkılacak!

ODUNPAZARI Belediyesi. Büyükdere mahallesindeki Süceattin Veli Parkı'nın sınırlarında bulunan iki evi yıktı. Büyükdere mahallesi Bülbüllü ve Kumrular sokaklardaki binalar hakkında imar planında park alanına isabet ettikleri için yıkım kararı çıktı.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

çakmak mahallesindeki park cami mi oluyor Haberi

çakmak mahallesindeki park cami mi oluyor


Ümraniye, Çakmak Mahallesi’ndeki İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’ne önceki gün gelen teklife CHP’li Meclis üyeleri ‘ret’ oyu kullandı. Teklife İBB Ulaşım ve Planlama Müdürlüğü ve İBB Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü de karşı çıktı. Teklif raporunda cami alanı olması istenen park alanı yerine başka yerde eşdeğer park alanı ayrılmadığının ifade edilmesi de dikkat çekti. Parkın yakın çevresinde 3 cami bulunuyor. Görüş bildiren İBB Ulaşım ve Planlama Müdürlüğü, parkın bir bölümüne cami yapılması planına olumsuz görüş bildirdi, bölgenin toplanma alanı olduğuna dikkat çekti, aynı zamanda trafik yoğunluğuna dikkat çekti. İBB Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü ise yeşil alan miktarının azalacağına dikkat çekti.


Cemevi sorusuna 'seni ilgilendirmez' yanıtı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) CHP’li...