15 / 05 / 2024

Çakmak Prefabrik

Çakmak Prefabrik

TKDK ve kalkınma ajanslarının desteklediği prefabrik okul, sağlık ocakları, otel, doğa turizminde kullanılan yapılar inşa ettiklerini dile getiren Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, yeni dönemde yurt genelinde bilinirliklerini artırmak istediklerini söyledi.

Prefabrik konutlar Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor!

Prefabrik sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Ferhat Çakmak, Avrupa ülkelerine yönelik ihracatta sağladığı başarıyı şövalye olarak ilan etti.

Çakmak Prefabrik hizmet kalitesini her geçen gün artıyor!

TKDK ve kalkınma ajanslarının desteklediği prefabrik okul, sağlık ocakları, otel, doğa turizminde kullanılan yapılar inşa ettiklerini dile getiren Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, yeni dönemde yurt genelinde bilinirliklerini artırmak istediklerini söyledi.

Prefabrik ev için kredi çekilir mi?

Prefabrik evler ses - ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından uluslararası standart ölçülere göre hazırlanan "hazır" yapılardır. Peki, prefabrik ev için kredi çekilir mi?

Enerjisini kendi üreten Mars prefabrik geliyor!

HAFİF çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren firma Prefabrik Yapı AŞ, sıfır karbon salınımlı ' Mars Konteynerini ' piyasaya çıkardı. Mars Konteynerler, 0 karbon salınımı gerçekleştiriyor

Gedik Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gedik Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydın Gedik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Kar Teknik Prefabrik, kapasite kullanımını artıracak!

İnşaat, betonarme ve prefabrik alanlarına yönelik hizmet veren Kar Teknik Prefabrik, yeni dönemde kapasite kullanım oranım artırmaya odaklandı. Firma, bugün itibarıyla yüzde 70 olan kapasite kullanım oranına sahip...

Prefabrik Yapı mars konteynerları ile yeni bir çağ başlatıyor!

Prefabrik Yapı A. Ş., sıfır karbon salınımlı Mars Konteyner ile yapı kültüründe yeni bir çağ başlatıyor.Estetik, güvenli, ekonomik ve taşınabilir Sıfır Karbon Salınımlı Mars Konteynerleri gelecek nesillere yaşanılabilir alanlar sunuyor.

Prefabrik Yapı 37. Yapı Fuarı’nda!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 6 - 10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’ nde yapılacak 37.Yapı Fuarı’na katılacak.

Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren ve her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren Vefa, 2014 yılında da iddialı. Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı.

Tepe Prefabrik yeni tesislerinde üretime başladı!

Tepe Prefabrik'in yeni tesisleri ofisler, üretim alanları ve depolar dahil olmak üzere toplam 12.000 m2 kapalı ve 10.500 m2 açık alandan oluşuyor. Yeni tesislerin inşaatı tasarım süreci dahil 8 ayda tamamlandı.

Tepe Prefabrik yenilendi!

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2 ve 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve kendi mülkiyeti olan yeni tesislerinde sade bir açılış töreni sonrasında üretim faaliyetlerine başladı.

Prefabrik Yapı, Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerleri geliştirdi!

Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ile adından söz ettiren Prefabrik Yapı A.Ş. geliştirdiği Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerler ile birkaç dakika içinde profesyonel desteğe ihtiyaç duyulmadan kurulabilen yaşam alanları yaratıyor...

Trabzon'da prefabrik seyyar cami üretildi!

Trabzon'da vatandaşın yoğun talebi üzerine Yalıncak beldesindeki bir iş yerinde seyyar cami üretilerek satışa sunuldu. Firma çalışanı Taner Köroğlu, özellikle yaylacılar ve şantiyecilerden prefabrik mescit yapılması yönünde talep aldıklarını söyledi...

Çakmak Prefabrik Haberi

Çakmak Prefabrik

Prefabrik ev alanında faaliyet gösteren Çakmak Prefabrik, bağ ve bahçe gibi yazlık bölgelere villa tipi evler yapıyor. Hizmet kalitesini her geçen gün artırmak istediklerini belirten Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, devamlılık gösteren hizmeti ve deneyimli kadrosu ile müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak istediklerinin altını çizdi. 

Diğer yandan, yaptıkları çalışmaların özellikle kırsal bölgeler için bir avantaj sağladığına dikkat çeken Ethem Çakmak, "Deprem kuşağında yer alan coğrafyalarda depreme dayanıklı evler yapılması gerekiyor. Özellikle Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Doğukent bölgesine kurulacak villa kentin tamamen deprem bölgesinde yer almasından dolayı bu bölgede prefabrik villalar tercih edilmeli" dedi. 

Mevcut ekonomik koşulları içinde, stokların ve üretimde kaybedilen zamanın işletme ekonomisi açısından kayda değer kayba neden olduğunu kaydeden Ethem Çakmak, bu doğrultuda imalat ve montajını yaptıkları ürünlerin; kalitesine,...