02 / 05 / 2024

Çakmak Prefabrik hizmet kalitesini her geçen gün artıyor!

Çakmak Prefabrik hizmet kalitesini her geçen gün artıyor!

TKDK ve kalkınma ajanslarının desteklediği prefabrik okul, sağlık ocakları, otel, doğa turizminde kullanılan yapılar inşa ettiklerini dile getiren Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, yeni dönemde yurt genelinde bilinirliklerini artırmak istediklerini söyledi.



Prefabrik ev alanında faaliyet gösteren Çakmak Prefabrik, bağ ve bahçe gibi yazlık bölgelere villa tipi evler yapıyor. Hizmet kalitesini her geçen gün artırmak istediklerini belirten Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, devamlılık gösteren hizmeti ve deneyimli kadrosu ile müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak istediklerinin altını çizdi. 

Diğer yandan, yaptıkları çalışmaların özellikle kırsal bölgeler için bir avantaj sağladığına dikkat çeken Ethem Çakmak, "Deprem kuşağında yer alan coğrafyalarda depreme dayanıklı evler yapılması gerekiyor. Özellikle Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Doğukent bölgesine kurulacak villa kentin tamamen deprem bölgesinde yer almasından dolayı bu bölgede prefabrik villalar tercih edilmeli" dedi. 

Mevcut ekonomik koşulları içinde, stokların ve üretimde kaybedilen zamanın işletme ekonomisi açısından kayda değer kayba neden olduğunu kaydeden Ethem Çakmak, bu doğrultuda imalat ve montajını yaptıkları ürünlerin; kalitesine, standartlara uygunluğuna, ekonomikliğine ve teslim süresinin kısa olmasına özen göstererek eksiksiz hizmet vermeyi şirketin temel ilkesi olarak benimsediklerini vurguladı. Öte yandan, prefabrik ev sektörüne altı yıl önce girdiklerini söyleyen Çakmak, doğada konaklamak isteyen turistler için de karavan tipi taşınabilir ve tekerlekli prefabrik evler yaptıklarını ifade etti. 

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Doğukent bölgesine kurulacak villa kentin tamamen deprem bölgesinde yer almasından dolayı bu bölgede prefabrik villalar tercih edilmeli. 


Dünya


Geri Dön