11 / 05 / 2024

çaldağı mahallesi

çaldağı mahallesi

Dikmen Çaldağı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı moloz yığınına döndü. Bölgede çöpler ve moloz yığınları yüzünden yaşamak imkansız hale geldi. Mahalle sakinleri moloz ve çöplerini alana döken inşaat firmalarına tepkili..

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Çaldağ projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Çaldağ arsa satışına tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Çaldağ Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı imar planına ilişkin dava sürerken Çaldağ'ında bulunan arsasını satışa çıkarmasına tepki gösterdi.

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağlı Elektrik İnşaat Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Karatan tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Çankaya Çaldağ kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Çaldağ Mahallesi Kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planları bugün askıya çıktı...

Çankaya Çaldağı'ndaki dönüşümde kararlar tek çatı altında toplanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı.

Çaldağı Kentsel Dönüşüm projeleri tek meclis kararında toplanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı’nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı.

Çaldağı'nda kentsel dönüşüm alanı moloz yığınına döndü!

Dikmen Çaldağı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı moloz yığınına döndü. Bölgede çöpler ve moloz yığınları yüzünden yaşamak imkansız hale geldi. Mahalle sakinleri moloz ve çöplerini alana döken inşaat firmalarına tepkili..

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvurular başladı!

Dairelerin 84,92 metrekare alana sahip olduğu TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvuru dönemi bugün başladı...

Aksaray Zafer Mahallesi TOKİ'de başvuru için son 6 gün!

Başvuru döneminin 24 Haziran'da başlayacağı TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesinde fiyatlar 48 bin 866 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi'nde başvurular başladı!

108 ay, 120 ay ve 144 ay taksitlendirme yapılan TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi'nde başvuru dönemi bugün başladı...

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Emlak Konut önünde toplandı!

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği taleplerini Basına ve Kamuoyuna duyurmak için Emlak Konut önünde toplandı...

Aliağa Siteler Mahallesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı!

Aliağa Belediyesi, son yıllarda çok hızlı konutlaşmanın yaşandığı Siteler Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Yakın bir gelecekte 15 bin kişinin yaşayacağı öngörülen Siteler Mahallesi’nde sürdürülen hummalı çalışmalarla mahalle sak

çaldağı mahallesi Haberi

çaldağı mahallesi

MOLOZ YIĞININA DÖNDÜ 

Ankara'nın seyir terası olmaya aday bölgesi Çaldağı'nda kentsel dönüşüm kararı alındı. TV Vericileri Tepesi olarak bilinen bölgede dönüşüm için gün sayılırken, çöpler ve moloz yığınları yüzünden yaşamak imkansız hale geldi. Dikmenliler, molozların belediyelerce belirlenen yerlere atılmasını istiyor. Belediye yetkilileri, kentsel dönüşüm kapsamındaki bölgede gecekonduların yıkımına kısa süre içinde başlanacağını açıkladı,


TEK KULEYE TAŞINACAK ANKARA

Boyları 50 ile 70 metre arasında değişen televizyon vericileri ise modern bir kuleye taşınacak. Bölgede radyasyon tehlikesi de yaşanıyor. Bölgenin eski  Mamak çöplügünü andırdığını belirten mahalle sakinleri unutulmaktan şikayetçi. Kentsel dönüşümün biran önce Çaldığı'nda başlamasını isteyen vatandaşlar, yazın kokudan uy uy amadıklarmı, sineklerin çevreyi sardığını anlatarak "Bu görüntüden artık  kurtulmak istiyoruz" dedi. 



Habertürk...