10 / 05 / 2024

çaldağı

çaldağı

Dikmen Çaldağı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı moloz yığınına döndü. Bölgede çöpler ve moloz yığınları yüzünden yaşamak imkansız hale geldi. Mahalle sakinleri moloz ve çöplerini alana döken inşaat firmalarına tepkili..

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul kuruldu!

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir'de Mustafa Kurtbey tarafından kuruldu.

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Çaldağ projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek.

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

Murat Kurum: Giresun Çaldağ'da kira yardımları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun Çaldağ'da yaptığı açıklamada taşınma ve kira yardımlarının yapıldığını belirtti...

Rebii Dağoğlu: Ofislere geri dönüş süreci kademeli olmalı!

Ofislere geri dönüş sürecinde kademeli bir politika izlenmesi gerektiğini anlatan Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Evden çalışma süreci boyunca herhangi bir aksama yaşamayan departmanlar varsa, buralarda geri dönüş daha ileri bir vadeye bırakılabilir'' dedi.

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eıdmes Aldaıhanı tarafından kuruldu. 

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtbey ve Adil Dağbakan ortaklığında kuruldu. 

Aldağ Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bora Tolga yumru tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara'da 3 mahallede kentsel dönüşüm kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Gümüşdere”, “Çaldağ” ve “Şirindere” Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri ile ilgili çalışmalara başladı. Kentin içindeki kaçak yapıları, ekonomik ömrünü doldurmuş binalar yenilenecek.

Ankara Çaldağ Kentsel Dönüşüm projesine durdurma kararı!

Ankara’nın en büyük bakı noktası olan Çaldağ (Keklikpınarı) pınarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açılması üzerine dava açan Mimarlar Odası Ankara Şubesi davayı kazandı. Çaldağ Kentsel Projesine 11. Ankara İdare Mahkemesi tarafından durdurulma kararı verildi.

Ankara Çaldağ kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Çaldağ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 29211/2-3, 29209/3 ada/parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

çaldağı Haberi

çaldağı

MOLOZ YIĞININA DÖNDÜ 

Ankara'nın seyir terası olmaya aday bölgesi Çaldağı'nda kentsel dönüşüm kararı alındı. TV Vericileri Tepesi olarak bilinen bölgede dönüşüm için gün sayılırken, çöpler ve moloz yığınları yüzünden yaşamak imkansız hale geldi. Dikmenliler, molozların belediyelerce belirlenen yerlere atılmasını istiyor. Belediye yetkilileri, kentsel dönüşüm kapsamındaki bölgede gecekonduların yıkımına kısa süre içinde başlanacağını açıkladı,


TEK KULEYE TAŞINACAK ANKARA

Boyları 50 ile 70 metre arasında değişen televizyon vericileri ise modern bir kuleye taşınacak. Bölgede radyasyon tehlikesi de yaşanıyor. Bölgenin eski  Mamak çöplügünü andırdığını belirten mahalle sakinleri unutulmaktan şikayetçi. Kentsel dönüşümün biran önce Çaldığı'nda başlamasını isteyen vatandaşlar, yazın kokudan uy uy amadıklarmı, sineklerin çevreyi sardığını anlatarak "Bu görüntüden artık  kurtulmak istiyoruz" dedi. 



Habertürk...