05 / 05 / 2024

Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatı

Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatı

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Sağlık Bakanı Koca, Tarsus Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret edip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde inşaat başladı!

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında inceleme!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tuzcuzade Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden yeni Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi açıldı!

Sultanbeyli'nin en büyük sağlık yatırımı olan 400 yataklı TOKİ Sultanbeyli Devlet Hastanesi açıldı. Yeni hastane hastalarından tam not aldı...

Diyarbakır Çaldıran'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Diyarbakır Çaldıran'a 100 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek. Hastanenin, 88 dönümlük hazine arazisine yapılması planlanıyor.

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi'nin açılışı Nisan'da!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı devam eden Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyarette Başhekim Alpay, Yaman’a çalışmaların iyi bir şekilde devam ettiğini ve Nisan ayında hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesi Kavakdibi mevkiinde yapımı devam eden yeni Çarşamba Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, inşaat çalışmaları tamamlanma noktasına gelen 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi ile Elbistan hükümet Konağı inşaatlarını gezerek, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı bitme aşamasına gelen 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne inlemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, yapımı süren Ekinözü Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatı Haberi

Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar’ın girişimleri sonucu, inşaat çalışmalarına başlanan Çaldıran Devlet Hastanesinin inşaat alanına giderek, inşaatın yapımını yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ilçe ve 100 mahallesinin ihtiyacını karşılayamayan mevcut hastanenin yerine ilkbahar mevsiminde Kırguli mevkiinde eski hastanenin yanında 75 yatak kapasiteli hastane ve 10 lojmanının yapımına başlandı. 

Kaymakam ve Belediye Baksan Vekili Tekin Dundar, “İlçemizde 25 yatak kapasiteli mevcut hastanemizin yetersiz olması nedeni ile vatandaşlarımız hastalarını il ve diğer ilçelere götürmek zorunda kalıyorlardı. Bu hem maddi hem de manevi anlamda sorun yasatmaktaydı. Yeni bir hastanenin yapımı için gerekli müracaatlarımızı yaptık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hükümetimizin büyük destekleri ile proje ve ihale aşamasından sonra hastanemizin inşaatına başlandı. Yapımı devam eden 75 yatak...