02 / 05 / 2024

Çalık Holding gayrimenkul formu

Çalık Holding gayrimenkul formu

Yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, yarın İstanbul'da başlayacak.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

AVM’lerde yeni dönem! Doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezleri kapanacak!

AVM'lerde yeni dönem beklentisini aktaran  EVA Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Müdürü Erdem Akyol, önümüzdeki dönemde açık, konseptli olmayan, hijyen standartları açısından düşük kapasiteli, doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezlerinin kapanacağını belirtti. İşte detaylar...

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Çalık Holding, koronavirüsle mücadelede hastanelere nefes olmayı amaçlıyor!

Çalık Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gap İnşaat, Ar-Ge merkezlerinde geliştirdiği yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yok eden özel hava temizleme cihazlarının üretimini tamamlayarak, hastanelere teslim ediyor.

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Nahhas, Mosaab Amen M. Mostafa ve Mustafa Najim A. Al Mashhadani tarafından kuruldu.

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Anas Ezzat Alagamı ve Ghofran Rehan ortaklığında kuruldu. 

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Pan Kıngdom Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pan Kıngdom Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Al Sayed tarafından kuruldu. 

Çalık Holding, Basra’da liman projesi kazandı!

Çalık Holding’e ait iki şirket, Basra’da önemli bir ihale aldı. Şirketler Gap İnşaat ve Çalık Enerji, Basra Limanı’nın yenilenmesi ve rehabilitasyonu ihalesini kazandı...

Küçükçalık Gayrimenkul Kurtköy'de 162 odalı otel yapacak!

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'de 162 odalı otel projesi için düğmeye bastı. Küçükçalık Otel projesinin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...

Çalık Holding gayrimenkul formu Haberi

Çalık Holding gayrimenkul formu

Yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, yarın İstanbul'da başlayacak.


2 gün sürecek foruma, Körfez ülkelerinin gazetelerinden temsilciler, Türkiye'deki yerleşik Arap fonları ve Arap dünyasıyla iş yapan şirket temsilcileri de katılacak. Forum sırasında, Örnek Proje (Case Study) olarak Türkiye'nin ilk kez kamu-özel sektör ortaklığında geliştirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'ni, Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Doç Dr. Feyzullah Yetgin anlatacak.


Forumda, PwC Türkiye Yönetici Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, Türkiye ve İstanbul emlak pazarını tüm yönleriyle ele alan bir sunum yapacak. Sunumda İstanbul'un dünya başkentleriyle gayrimenkul sektörü açısından mukayesesi de yer alacak.


Ayrıca, Türk Arap İlişkiler Uzmanı, International Business Forum Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı, Arapların Türkiye'deki gayrimenkul projelerinden beklentilerini ve...