06 / 05 / 2024

çalık holding koronavirüs mücadelesi

çalık holding koronavirüs mücadelesi

Çalık Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gap İnşaat, Ar-Ge merkezlerinde geliştirdiği yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yok eden özel hava temizleme cihazlarının üretimini tamamlayarak, hastanelere teslim ediyor.

Kiralık villalara 'koronavirüs' dopingi!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle kiralık villalara talep arttı. Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi talebin arttığı ifade edilirken, tüketicilerin tercihleri de ortaya çıktı.

Koronavirüs kiralık ev ilanlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını döneminde evini kiralamak isteyen mal sahipleri ilanlarda birbirinden ilginç taleplerde bulundu. Öyle ki bazı ilanlarda ev sahibi medeni durumunu gösteren döküm talep ediyor. 

Koronavirüs salgınıyla ofisler eve, evler ofise dönüşüyor!

Mimarlık şirkti DİEM'in Kurucu Ortağı C. Melih Şamlı, koronavirüs salgınıyla beraber çalışanların nerede oturduğunun öneminin kalmadığını söyleyerek,  "Yeni dönem olarak adlandırdığımız yakın ve orta vadeli süreçte 'ofis+ev' konsepti, 2021 yılı itibarıyla bir daha çıkmamak üzere hayatımıza girdi." d

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl değiştirdi?

Move İç Mimarlık AŞ Kurucusu Barış Küpçü, koronavirüsün ev sahiplerinin yaşam tercihlerinde değişiklik yarattığını dile getirdi. 

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koronavirüs yazlıkları kışlığa çevirdi!

Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık şehirlerden kaçmak isteyen vatandaşlar Silivri'deki yazlıklara akın etmeye başladı.

Kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı!

Kovid-19 nedeniyle kısa çalışma uygulanan işyerleri için kısa çalışma ödeneğinin süresinin uzatılmasına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Koronavirüs vakası olmayan köyden arazi almak istiyorlar!

Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Aliobası köyünde bugüne kadar hiç koronavirüs vakası görülmemesi köydeki arsalara ilgiyi arttırdı. Köy muhtarı Ramazan Tığ, “Türkiye’nin her yerinden arsa almak ve ev almak için arıyorlar. Telefonlara yetişemiyorum” dedi.

​Koronavirüs gayrimenkul sektörünü şekillendirdi!

Koronavirüs emlak sektörünü yeniden şekillendirdi. Artık mülkler, sanal turlarla gezilirken tapular da online olarak satın alınabiliyor.

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Kısa çalışma ödeneğinin süresi iki ay daha uzatıldı!

Kısa çalışma ödeneğinin süresi Cumhurbaşkanı Kararıyla iki ay daha uzatıldı.

Koronavirüs küresel ticaret ilişkilerindeki değişiklikleri hızlandıracak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının tedarik zinciri değişikliklerini hızlandıracağını belirterek, tedarik zincirlerinin daha sağlam, parçalı ve bölgesel odaklı hale geleceğini bildirdi. 

Koronavirüs korkusu yazlık fiyatlarını yükseltti!

Koronavirüs salgınıyla birlikte birçok insan tatillerini yapmak için yazlık kiralamayı ya da satın almayı seçiyor. Bu durum da Çeşme'den Şile'ye, Bodrum'dan Kaş'a kadar yazlık bölgelerde fiyatların yükselmesine yol açtı.

çalık holding koronavirüs mücadelesi Haberi

çalık holding koronavirüs mücadelesi

Çalık Holding bünyesindeki Gap İnşaat, Ar-Ge merkezlerinde geliştirdiği yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yok eden özel hava temizleme cihazlarının üretimini tamamlayarak, hastanelere teslim ediyor.

Çalık Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, holding bünyesinde faaliyet gösteren ve yurt dışında yaptığı sağlık projeleri ile önemli deneyime sahip olan Gap İnşaat, Ar-Ge merkezlerinde geliştirdiği Kovid-19'u yok eden özel hava temizleme cihazlarının üretimlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, cihazları 12 Nisan tarihi itibarıyla hastanelere teslim etmeye başlayan Gap İnşaat, ilk etapta İstanbul’da bulunan 32 hastaneye 36 adet hava temizleme cihazı bağışlayacak.

- Kapalı alanlarda havadaki virüslerin temizlenmesi sağlanıyor

Yurt dışında yaptığı sağlık projeleri ile güçlü bir deneyime sahip olan Gap İnşaat’ın ürettiği yeni cihazla, koronavirüs, maruz kaldığı UVC ışığı yoğunluğu ve süresi sonucunda üründen her geçişte yüzde 99,9...