19 / 05 / 2024

Çalış Gayrimenkul adres

Çalış Gayrimenkul adres

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Çaliş  ve Mustafa Çaliş tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Çaliş  ve Mustafa Çaliş tarafından kuruldu.

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Aksu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor!

Kurumsal Ofis Gayrimenkul CEO’su Emir Özcan Geçal, gayrimenkul sektöründe fiyat beklenti endeksi verilerini değerlendirdi. Geçal, 3 aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarının artmasını beklediklerini söyledi.

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sami Al-Bazz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi Karabet Balcıoğlu tarafından 930 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Adres Sancaktepe güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. Adres Sancaktepe güncel fiyatları 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlıyor.

Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi, Ongan Apartmanı'nda kuruldu.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı. Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı.

Yunus Alım Satım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yunus Alım Satım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Gönül Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta Arnavutköy, Hadımköy Köyü, Ömerli Mahallesi, Hadımköy İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Çalış Gayrimenkul adres Haberi

Çalış Gayrimenkul adres

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Çaliş  ve Mustafa Çaliş tarafından kuruldu.
Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...