05 / 05 / 2024

Çalış Hafriyat Ve İnşaat

Çalış Hafriyat Ve İnşaat

Çalış Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’e 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Çalış tarafından kuruldu. 

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş tarafından kuruldu.

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

Ck Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir tarafından kuruldu.

Maba Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maba Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ölçer tarafından kuruldu.

KPSS puanı olanlar müjde! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 100 personel alıyor!

Kamu kurumlarında personel olmak isteyenlere müjde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 100 personel alıyor. İşte detaylar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Emekli maaşları da erken yatacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, "Yaşanan deprem felaketi nedeniyle 4A ve 4B kapsamındaki 2023/Şubat ödeme dönemi gelir/emekli aylıkları erken ödenecektir. Geçmiş Olsun Türkiye" mesajını yayımladı. Peki ödemeler hangi tarihlerde yapılacak? İşte detaylar...

Kamu çalışanı ve memurlar dikkat! 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?

Milyonlarca kamu çalışanı ve emekliyi ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalarda sona doğru geliniyor. detaylar merak edilmeye başlandı. 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte detaylar...

KPSS’den 70 alanlar dikkat! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman yardımcıları alacak! Son başvuru 3 Şubat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 25 çalışma uzman yardımcısı alacağını açıkladı. İş ilanına son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023. İşte başvuru şartları…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve zam bekleyen emeklilere seslendi

Kabine Toplantısı'nın ardından EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve emeklilere seslenen Erdoğan’dan bir de yeni doğal gaz müjdesi verdi.

Çalış Hafriyat Ve İnşaat Haberi

Çalış Hafriyat Ve İnşaat

Çalış Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’e 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Çalış tarafından kuruldu. 


Çalış Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kiralamak, kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Çalış Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Ferhatpaşa Mahallesi 37.Sk. B...