02 / 05 / 2024

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Çalış Plajı'nda turizm sezonu öncesinde kumsaldaki kum kalitesi artırıldı. Çalış Turizm Tanıtma Derneğinin işlettiği plajda, traktöre takılan sahil temizleme makinesi ile kumsaldaki çakıl taşları ayrıştırıldı.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Kurt, Radwan Alnajar ve Salah Eddın Al Najjar ortaklığında kuruldu.

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdulrahman Alı Alreshdawı tarafından kuruldu.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  5 milyon TL sermaye bedeli ile Selin İşler tarafından kuruldu.

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhannad Khuluqı ve Rana Al Trablsı ortaklığında kuruldu.

Al Toon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Toon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Subhi H. Al-Toon ve Bülent Sabır ortaklığında kuruldu.

Al Anood Turizm Ve Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Anood Turizm Ve Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazar H.M. Almurshed tarafından kuruldu.

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile LJ Mücevherat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fakıh M. R. Hajatay tarafından kuruldu.

Ottoman Holidays Turizm Ve Emlak Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Holidays Turizm Ve Emlak Acentesi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ameer Abdullah Khan, Majıdah Shaheen ve Muhammad Alı Shahzad ortaklığında kuruldu.

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay Haberi

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Çalış Plajı'nda turizm sezonu hazırlıklarına başlandı. Çalış Turizm Tanıtma Derneğinin işlettiği plajda, traktöre takılan sahil temizleme makinesi ile kumsaldaki çakıl taşları ayrıştırıldı. Gezi teknelerinin demir attığı DSİ kanalında da temizlik çalışması başlatıldı. Yağışlarla kanalın dibini dolduran çamur tabakası, iş makineleri yardımıyla temizlendi. 


Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkam Mete Ay, yaptığı açıklamada, plajın yeni turizm sezonuna en iyi şekilde hazırlandığını söyledi. Kumsaldaki çakıl taşlarını eleyerek kum kalitesini artırdıklarına değinen Ay, yapılan çalışmalarla yerli ve yabancı turistlerin plajdan daha iyi faydalanacağını belirtti. 


Ay, plajda yıllar içinde kum haline gelebilecek özellikte büyük taşlar bulunduğunu, bunları 3 metre derine gömerek plajda devamlılığı sağladıklarını anlattı. Ahşap şemsiyeleri de gökkuşağı renklerine boyadıklarını belirten Ay, "Görsel açıdan plajda güzel bir görüntü oluşturmak istedik. Bu...