30 / 04 / 2024

Çalışkan Global İnşaat iletişim

Çalışkan Global İnşaat iletişim

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eseyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çalışkan ve Recep Çalışkan tarafından kuruldu.

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Hüsamettin Hatay tarafından kuruldu.

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özcan tarafından kuruldu.

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Abubakar tarafından kuruldu.

İmaj Global İnşaat Metal Kimya Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Global İnşaat Metal Kimya Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Şenyiğit tarafından kuruldu. 

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Avcılar’da  150  bin TL sermaye bedeli ile Khadıja Haddaouı ve Mohamad Ahmad tarafından kuruldu.

Umt Global İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umt Global İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Gültekin tarafından kuruldu.

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah tarafından kuruldu.

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Günay tarafından kuruldu.

Çalışkan Global İnşaat iletişim Haberi

Çalışkan Global İnşaat iletişim

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eseyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çalışkan ve Recep Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan , açılır kapanır...