17 / 05 / 2024

Çalışkanlık Grup Emlak nerede

Çalışkanlık Grup Emlak nerede

Çalışkanlık Grup Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Fatih Şubesi, Halil İbrahim Çur Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde açıldı.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Alışveriş alışkanlığında görülmemiş değişim! Veriler tek tek yorumlandı! Çıkan sonuç herkesi şaşırttı! İşte detaylar!

Alışveriş alışkanlığında köklü değişim yaşandığı T.C. Ticaret Bakanlığı E-Ticaret Bilgi Sistemi (ETBİS) aracılığıyla açıklandı. İşte haberin detayları!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Faruk Akdağ tarafından kuruldu.

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de Hani Baburi tarafından kuruldu.

Korona emlak alışkanlıklarını da değiştirdi!

Koronavirüs insan ilişkilerinden alışverişe, iş yapıştan yemeklere neredeyse tüm alışkanlıklar hızla değiştiriyor. Emlak da bu değişimden nasibini alan sektörler arasında. Artık bahçeli müstakil evlere ilgi artarken müşteriler, bir odayı ofise çevirmek üzere ekstra bir oda talep ediyor.

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Tuncer tarafından kuruldu. 

Napoli Grup Danışmanlık Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Napoli Grup Danışmanlık Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Ahmadi Joughı tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi Ekim'de açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, inşaatı süren Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi'ndeki mimari özellikleri ile envanter çalışmaları hakkında konuştu.

Çalışkanlık Grup Emlak nerede Haberi

Çalışkanlık Grup Emlak nerede

Çalışkanlık Grup Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Fatih Şubesi, Halil İbrahim Çur Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta  Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde açıldı. 


Çalışkanlık Grup Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Fatih Şubesi adres: Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi,...