16 / 05 / 2024

Çalışlar Gıda iletişim

Çalışlar Gıda iletişim

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahim Çaliş tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Oktay Arslan Kümet tarafından kuruldu.

Gıda yardımı paketi onaylandı! 500 TL yardım parası verilecek!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler gıda yardımı hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Gıda yardımı için başvurular e devlet üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...

Elektrik zammıyla gıda fiyatları katlanabilir!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, yaptığı açıklamada elektrik zammının tarımsal üretimi durma noktasına getirdiğini belirterek, “Yeni bir tarife oluşturulmaması durumunda bu artışlar gıda fiyatlarının katlanmasına neden olacak” dedi.

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahim Çaliş tarafından kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed K.M. Mohammed, Zeyad Alakhwan ve Zaid A.F. Al Azzawi tarafından kuruldu.

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri!

Toplam 1876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark projesinde daire fiyatları 191 bin TL’den başlıyor. İşte Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri...

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Musa Siviş tarafından kuruldu. 

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Çalışlar Gıda iletişim Haberi

Çalışlar Gıda iletişim

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahim Çaliş tarafından kuruldu.

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...