24 / 06 / 2024

çalışmayan asansör

çalışmayan asansör

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper okuyucularından birinin "çalışmayan asansörü yapan firma yönetici ile anlaşma imzalamadan asansörü çalıştırmam dedi ne yapacağız?" sorusuna Posta Gazetesi'nin bugünkü sayısında yanıt verdi...

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Ev hanımlarına para yardımı yapılıyor mu? Devlet çalışmayan annelere para veriyor mu?

Yardım ödeneklerine dair vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Özellikle çalışmayan ev hanımları hangi yardımdan yararlanabileceklerini merakla araştırmaktadır. İşte detaylar!

İŞKUR'dan çalışmayan annelere müjde! 8 bin 540 TL destek ödeniyor! İŞKUR başvuru şartları ise…

İŞKUR'dan çalışmayan annelere müjdeli hhaber geldi. İŞKUR'dan 0-15 yaş çocuğu olan çalışmayan annelere 8 bin 540 TL destek ödemesi yapıyor. Başvuru yaparak ödemelerden yararlanmak isteyen anneler aranan şartları araştırıyor. İşte İŞKUR'un işi olmayan annelere sağladığı ödemenin detayları...

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Çok katlı binalarda akıllı asansör entegrasyonu ile verimlilik!

Sensormatic’in sağladığı entegrasyon çözümü ile çok katlı binalarda çalışanların, şirketlerin ve bina yönetimlerinin en büyük sorunlarından biri olan asansör kapasitesi ve güvenliği sorunu tarihe karışıyor.

Kapadokya'daki tepki çeken asansör kaldırıldı!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, doğal kayalığın üzerine yaptırılan ve sosyal medyada büyük tepki çeken asansör, otel sahibi Erol Özsoy tarafından kaldırıldı.

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Şişli Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili eski TOKİ çalışanı 6 sanığın, "görevi ihmal" suçundan ikişer yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına devam edildi

Şişli'deki asansör kazası davası başladı!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin 25 sanığın yargılandığı dava haricinde, haklarında dava açılan 6 eski TOKİ çalışanının yargı süreci başladı.

Zonguldak Çaycuma Devlet Hastanesi için kule asansörü yapılıyor!

Zonguldak Çaycuma’da hastaneye ulaşımı kolaylatmak için kule asansörü inşa ediliyor. Asansörün zemin etüdü çalışmalarına başlandı.

İnşaatlarda yaşanan asansör kazaları mecliste konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İnşaatlarda meydana gelen asansör kazalarına ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

BursaRay'a asansör ve yürüyen merdiven!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında; Ataevler ile Beşevler’i birbirine bağlayan metro istasyonundan Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merdivenler ve asansör kullanılmaya başlandı.

çalışmayan asansör Haberi

çalışmayan asansör

Yöneticiyi değiştirin

Yeni yapılan bir sitede beşinci kattan daire satın aldım. Ancak aldıktan sonra gördüm ki asansör çalışmıyor. Araştırdım, binada şantiye elektriği var. Bu mesele halledilecek, asansör çalışacak. Yöneticiye sordum, asansörü yapan firma 'Yönetici ile anlaşma imzalamadan asansörü çalıştırmam' demiş. 'Peki git anlaşma imzala' dedik, buna yanıt yok. Biz ise asansörsüz helak oluyoruz. Bunu nasıl halledeceğiz? • I.T. 


Mağduriyetiniz büyük. Elbette beşinci kata inip çıkmanın zorluğu ortada. Ayrıca bina asansörlü olduktan sonra bunun çalıştırılması lazım. Şimdi yönetici bu işi halletmesi lazım. Asansörü yapan firma da kendisine bir muhatap arıyor. Bunu da yadırgamamalı. Çünkü müteahhide birinin muhatap olması lazım, bu da yöneticidir. Ancak yöneticinin bu işi geciktirmesinde de geçerli bir neden olmalıdır. Kat maliklerine bilgi vermemek gibi bir tutum olamaz. Ancak bir...