17 / 05 / 2024

Calvin Cho

Calvin Cho

Yabancı yatırımcıları çekmek için Türkiye’nin çok iyi teşvikler verdiğine dikkat çeken LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Türkiye Yatırım Ajansı ile görüşüyoruz. 2 tane somut projemiz var. Bunlar Ar-Ge barındıran yatırımlar olacak” dedi.

LG, tekno fabrika kuracak!

LG Türkiye, teknolojik ürün üretmek için fabrika kuracak. LG Türkiye Başkanı Cho, yeni teşviklerin kendilerine cesaret verdiğini söyledi

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Aldın Aldın! A101'e Calvin Klein parfüm modelleri geldi! Üstelik çılgın fiyatlara! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 internete özel Aldın Aldın katalog listeleri merakla takip edilmeye devam ediyor. A101'in yayınlanan 4 Mayıs katalogunda Calvin Klein parfüm modellerinin de yer alması dikkat çekti. İşte 4 Mayıs 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğu..

A101 Calvin Klein, Nike, New Blance ürünlerinde yüzde 25 indirim! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 yüzde 25 indirim kampanyasını duyurdu. A101 online alışveriş sitesinde geçerli 1000 TL ve üzeri alışlerde dev markaların ürünleri yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Peki A101'de Calvin Klein dışında hangi markalar indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

DJ Calvin Harris malikanesini satıyor!

İskoç DJ Calvin Harris, Los Angeles'ta yer alan evini satma kararı aldı. Harris'in satışa çıkardığı konutu için 25 milyon dolar istediği konuşuluyor.

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Wael Al Abdullah tarafından kuruldu.

İstanbul'daki o siteye 95 bin liralık ırkçılık davası!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber İstanbul'da ev kiralamak istemişlerdi... Irkçılık zorbalığına maruz kalan Nagehan Essembion (26) ile Kamerunlu eşi Calvin Essembion (30) başlattığı hukuk mücadelesini kazandı.

Esenyurt'ta siyahi vatandaşlara ev kiralanmıyor iddiası! 

Kamerunlu Nagehan- Calvin Essembion isimli bir çift Esenyurt'ta bir sitede daire kiralamak istedi. Görüştükleri emlakçı söz konusu sitede siyahi vatandaşlara ev kiralanmadığını dile getirdi. 

Calvin Harris Hollywood'daki evini 7 milyon dolara sattı!

Calvin Harris, dört yıl önce 9.9 milyon dolar’dan satışa çıkardığı Hollywood tepelerinde yer alan evine sonunda alıcı buldu...

Unıque Choıce İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Choıce İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile   M.Shamıl  Al Droubı tarafından kuruldu. 

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Nabil Mahmaljı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gaziantep'e Samsung Hastanesi geliyor!

Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Cho, Gaziantep ve Suruç’a 4 bin öğrenci kapasiteli 4 okul ve 900 yatak kapasiteli " Samsung Hastanesi" kurulacağı müjdesini verdi

Antalya EXPO 2016'daki Güney Kore Bahçesi açıldı!

Güney Kore tarafından, EXPO 2016 Antalya'da kurulan bahçenin açılışı yapıldı. EXPO 2016 Antalya'ya bahçe kuran Güney Kore'den Suncheon Belediye Başkanı Cho Choong-Hoon başkanlığındaki 15 kişilik heyet sergi alanına geldi.

DJ Calvin Harris, Los Angeles'teki villasını 10 milyon dolara satıyor!

32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris, 2013 Nisan'ında satın aldığı Los Angeles'taki villasını 10 milyon dolara satışa çıkardı. İşte Calvin Harris'in muhteşem evi...

Calvin Cho Haberi

Calvin Cho

100'den fazla ülkede 82 bin çalışanıyla ve 60 milyar doların üzerindeki cirosuyla dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden olan Güney Koreli LG firması Türkiye'de yatırım yapacak. Türkiye'nin Avrupa ve çevresindeki ülkelere nazaran hızla büyüdüğünü belirten LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, Yeni Şafak'a özel açıklamalarda bulundu. Türkiye Yatırım Ajansı ile 2 somut proje üzerinde görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Cho, yatırımcılara sunulan teşviklerden faydalanmak istediklerini belirtti.


TEKNOLOJİK İŞBİRLİĞE HAZIRIZ

LG ve Güney Kore olarak her alanda Türkiye ile teknolojik işbirliğine hazır olduklarını belirten Genel Müdür Cho, “Teknoparklarınızı biliyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. LG açısından Türkiye yatırım yapma ve büyüme açısından çok stratejik bir ülke. Bu stratejik konum Samsung ve Hyundai için de geçerli. Güney Koreli birçok firma Türkiye'de iş yapıyor. Nükleer santrale talip olmuştuk. Koreli firmalar...