05 / 05 / 2024

Aldın Aldın! A101'e Calvin Klein parfüm modelleri geldi! Üstelik çılgın fiyatlara! 

Aldın Aldın! A101'e Calvin Klein parfüm modelleri geldi! Üstelik çılgın fiyatlara! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 internete özel Aldın Aldın katalog listeleri merakla takip edilmeye devam ediyor. A101'in yayınlanan 4 Mayıs katalogunda Calvin Klein parfüm modellerinin de yer alması dikkat çekti. İşte 4 Mayıs 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğu..



A101, Türkiye'de en çok tercih edilen indirim marketlerinden biridir ve düzenli olarak birçok farklı ürünü müşterilerine sunar. Son zamanlarda A101 mağazalarında müşterilerin ilgisini çekecek bir ürün daha satışa sunuldu: Calvin Klein'in parfümleri.

Calvin Klein, moda ve parfüm dünyasında birçok başarılı ürüne imza atmış bir markadır. Genellikle kaliteli ve şık ürünleriyle tanınan marka, parfüm dünyasında da oldukça popülerdir. A101, müşterilerine uygun fiyatlı Calvin Klein parfümü sunarak, kaliteli bir ürünü daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

A101'e gelen Calvin Klein parfümü, birçok farklı çeşidiyle müşterilerin beğenisine sunuldu. Kadınlar için özel olarak tasarlanan Euphoria, Obsessed ve Downtown gibi çeşitleri mevcut. Parfümler, farklı boyutlarda ve farklı fiyat aralıklarında sunuluyor.

Calvin Klein parfümleri, kaliteli ve uzun ömürlü kokularıyla bilinir. Aynı zamanda ambalajları da oldukça şık ve estetiktir. A101'de sunulan parfümler de orijinal ambalajlarıyla birlikte satışa sunuluyor. Bu sayede, müşteriler kaliteli bir parfümü uygun fiyata alarak, bütçelerini zorlamadan şık bir parfüm koleksiyonuna sahip olabilirler


Sonuç olarak, A101'e gelen Calvin Klein parfümü, kaliteli ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak müşterilere sunuluyor. Markanın farklı çeşitlerinin bulunması, müşterilerin farklı tercihlerine hitap ediyor. Eğer siz de kaliteli bir parfüm almak istiyor ancak bütçenizi zorlamak istemiyorsanız, A101'in Calvin Klein parfümü seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Peki A101'de bu ürünlerin fiyatı ne kadar kaç TL? İşte 4 Mayıs 2023 A101 indirimli Calvin Klein parfümleri ve fiyat listesi...


Geri Dön