14 / 05 / 2024

çamardı bademdere toki fiyatları

çamardı bademdere toki fiyatları

TOKİ'nin Niğde Çamardı Bademdere projesinde yer alan 6 konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. İşte, Niğde Çamardı Bademdere TOKİ Evleri başvurusu detayları..

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Çamardı TOKİ'de konut teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Niğde Çamardı projesinde konut teslim dönemi 14 Ağustos'ta başlamıştı, projedeki konutlar için teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Niğde Çamardı teslim tarihleri!

Niğde Çamardı projesinde yer alan konutların teslimleri başlıyor. Projedeki konutlar 14 Ağustos – 17 Ağustos 2017 tarihleri arasında teslim edilecek.

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları 2017!

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap'ta yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor, projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Çamardı başvuru tarihleri 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Niğde Çamardı 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 27 adet için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap son başvuru!

24 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap son başvuru ne zaman?

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere 2017 son başvuru!

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere projesinin stoklarında yer alan 4 adet konut açık satışta. İşte, TOKİ Niğde Çamardı Bademdere 2017 son başvuru tarihi..

Niğde Çamardı TOKİ son başvuru günü bugün!

TOKİ Niğde Çamardı'da son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 86 adet konut yer alıyor.

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Niğde Çamardı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesindeki 4 konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesinde toplamda 86 adet daire yer alıyor. TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap başvuruları!

86 adet daireden meydan gelen TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesindeki daireler kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Çamardı 3. Etap sözleşme imzalamaları bugün sona eriyor!

212 adet daireden meydana gelen TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesindeki dairelerin sözleşme imzalamaları bugün sona eriyor.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap sözleşmeleri imzalanıyor!

Niğde Çamardı 3. Etap projesindeki 212 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri yarın başlıyor.

çamardı bademdere toki fiyatları Haberi

çamardı bademdere toki fiyatları

Niğde Çamardı Bademdere Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor.


Niğde Çamardı Bademdere TOKİ Evleri başvurusu!

Niğde Çamardı Bademdere TOKİ Evleri başvurusu 01 Nisan – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor ve Temerküz Şube Çamardı Şubesi.


60,90 metrekare 2+1 dairelerin yer aldığı Niğde Çamardı Bademdere projesinde dairelerin fiyatları 69 bin 392 liradan başlıyor 84 bin 400 liraya kadar yükseliyor. 


Satış duyurusu için