05 / 05 / 2024

çamardı belediyesi toki

çamardı belediyesi toki

Niğde Belediyesi ve TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Niğde Çamardı TOKİ Evleri projesinde kura çekimi bugün yapılıyor. Çamardı TOKİ Evleri kura sonuçları bugün açıklanacak.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap kurası bugün!

212 konutluk TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesi kapsamında Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kura çekiliş bugün gerçekleşecek.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Niğde Çamardı 3. Etap Konutları teslim ediliyor!

Niğde Çamardı 3.Etap Projesi kapsamında inşa edilen, Niğde Çamardı Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutlar teslim ediliyor..

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Niğde Çamardı Bademdere TOKİ Evleri başvuru!

Toplam 10 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Niğde Çamardı Bademdere TOKİ Evleri başvuru...

Niğde Çamardı 3. Etap'ta kuralar çekildi!

Niğde Çamardı Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü toplam 212 adet konutluk. Niğde Çamardı 3. Etap Belediye Projesine ilişkin "Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası çekildi.

Niğde Çamardı 3. Etap kura TOKİ kura sonuç listesi!

Niğde Çamardı Belediyesi ve TOKİ'nin ortak çalışması ile hayata geçirilecek 212 konut projesi için kuralar çekildi. Niğde Çamardı 3. Etap kura TOKİ kura sonuç listesi henüz açıklanmadı.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi!

Toki ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 212 konut için kuralar çekildi. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi...

Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu!

212 konut olarak TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen projede kuralar çekildi. Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu henüz açıklanmadı.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kura sonuçları!

Niğde Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte inşa ettiği ve 212 aileyi daire sahibi yapacak olan Niğde Çamardı 3. Etap Belediye projesinde kuralar çekildi. Projeye başvuruda bulunanlar Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kura sonuçlarını bekliyor..

Çamardı TOKİ Evleri kura sonuçları!

Niğde Belediyesi ve TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Niğde Çamardı TOKİ Evleri projesinde kura çekimi bugün yapılıyor. Çamardı TOKİ Evleri kura sonuçları bugün açıklanacak.

TOKİ Çamardı 3. Etap kura listesi 2016!

Niğde TOKİ Çamardı 3. Etap ''Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” bugün. TOKİ Çamardı 3. Etap kura listesi kura sonucunda açıklanacak.

çamardı belediyesi toki Haberi

çamardı belediyesi toki

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Belediye Projesi kapsamında hayata geçirilen 212 konut için ''Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” bugün saat 10:00'da çekiliyor. 


Niğde Çamardı TOKİ Evleri projesinde kura işlemi  Çamardı Belediyesi Düğün Salonu’nda noter huzurunda...