25 / 08 / 2024

çambaşı kaya merkezinde teleferik varmı

çambaşı kaya merkezinde teleferik varmı

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “İlimizin turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir yeri olan Çambaşı Yaylamız son yıllarda yapılan yatırımlarla yaz kış yerli ve yabancı turistlerimizin ziyaret edebileceği bir merkez haline getirilmiştir” dedi..

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Bakanlık'tan Kayaşehir'de satılık 504 konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Başakşehir Kayaşehir'de bulunan 504 oturuma hazır daireyi açık artırmayla satışa çıkardı. Açık artırma ihalesi 28 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi en büyük 5. kaya tesisi olacak!

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kayak tesisi ,Türkiye'nin ise beşinci büyük kayak tesisi olacak.

Çambaşı Yaylası kış turizminin yeni gözdesi oldu!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çambaşı Yaylası'nın birçok yerli ve yabancı turistin uğrak yeri haline geldiğini, bölgeye en fazla ilgiyi ise Arap turistlerin gösterdiğini söyledi.

Yener Kaya: Çambaşı Kayak Tesisi turist sayısını artıracak!

Kabadüz Belediye Başkanı Kaya: "Çambaşı Yaylası yıllar geçtikçe önemi ve değeri daha fazla anlaşılan yerler arasında. Her geçen yıl Çambaşı Yaylası'na çıkan yerli ve yabancı turistlerin sayısı artıyor" dedi.

Yaner Kaya: Çambaşı Yaylası'nda inşaat ruhsatı verilmiyor!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’nda imar dışında kalan alanlara inşaat ruhsatı verilmediğini söyledi. Kaya,” Yayla da imar geçen bölge belli. Parsellenmiş vatandaşın tapusu verilmiş." dedi.

Alt Gelir Grubu TOKİ Kayaşehir başvuru parası iadesi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de yer alan konutlar 6 Mayıs Çarşamba günü kura yöntemiyle satışa sunuldu. Peki Alt Gelir Grubu TOKİ Kayaşehir başvuru parası iadesi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekilişi nerede?

Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de 2+1 daireler 6 Mayıs Çarşamba günü kurayla satılacak. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekilişi nerede?

TOKİ Kayaşehir projesi nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de 637 konut ve 6 dükkan için 24 Aralık Çarşamba günü saat 14:30'da ihale yapacak. Peki TOKİ Kayaşehir projesi nerede?

İşte TOKİ Kayaşehir projesinin detayları!

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 637 adet konut ve 6 adet dükkan ihalesi 24 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleşecek. Proje az katlı 18 blok olarak tasarlanıyor. İşte TOKİ Kayaşehir projesinin detayları...

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 637 konut ihalesi!

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 637 konut ve 6 dükkan ihalesi 24 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:30'da yapılacak. TOKİ'nin satışa sunduğu konut ve ticari birimlerin kimlere satılacağı henüz belli değil.

çambaşı kaya merkezinde teleferik varmı Haberi

çambaşı kaya merkezinde teleferik varmı


AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “İlimizin turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir yeri olan Çambaşı Yaylamız son yıllarda yapılan yatırımlarla yaz kış yerli ve yabancı turistlerimizin ziyaret edebileceği bir merkez haline getirilmiştir” dedi


Milletvekili Ünal yaptığı açıklamada, “Çambaşı Yaylamızın 'Kış Sporları Kayak Merkezi'nin kayak severlere sahayı açmak için aralıksız çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda teleferik projesinde kullanılmak üzere 10 milyon TL ödenek çıkartıldı. 2014 yılında Ordu ilinin temasının yayla olacak. Çambaşı Yaylası'nda kar festivalleri yapılacak. Kayak Merkezi'ndeki tesislerimizin ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Ordu...