18 / 05 / 2024

Çambaşı Kayak Tesisinde sona doğru gelindi

Çambaşı Kayak Tesisinde sona doğru gelindi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Çambaşı Kayak Tesisi tamamlandığında Türkiye’nin ilk 5 büyük kayak tesisinden biri olacak. Ülkemizde denize ve havalimanına en yakın olan bu tesisle Ordu, turizmde çağ atlayacak"

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi yarın açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin yarın yapılacak açılışla birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi hizmete giriyor!

Ordu'daki Çambaşı Yaylası’nda hayata geçirilen Çambaşı Kayak Merkezi kış ayları içerisinde hizmete açılacak.

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nin yüzde 98'i tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yımaz, Kabadüz ilçesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Tesisi'ni inceledi. Yımaz, tesisin yüzde 98 oranında tamamlandığını belirtti.

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi en büyük 5. kaya tesisi olacak!

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kayak tesisi ,Türkiye'nin ise beşinci büyük kayak tesisi olacak.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ordu Büyükşehir projeleri inşaat fuarında görücüye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, fuarda 40 m2 lik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergileyecek.

Yener Kaya: Çambaşı Kayak Tesisi turist sayısını artıracak!

Kabadüz Belediye Başkanı Kaya: "Çambaşı Yaylası yıllar geçtikçe önemi ve değeri daha fazla anlaşılan yerler arasında. Her geçen yıl Çambaşı Yaylası'na çıkan yerli ve yabancı turistlerin sayısı artıyor" dedi.

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi Aralık'ta açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesince 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda yaptırılan kayak tesisi, aralık ayında hizmete girecek. 2012'de ihaleye çıkılan Çambaşı Kayak Tesisi projesinde ilk kazmanın 2013'te vurulduğunu hatırlattı.

Çambaşı Kayak Tesisi 650 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor!

Çambaşı Kayak Tesisi’nde inceleme yapan Başkan Enver Yılmaz: “Tamamlandığında Türkiye’nin ilk 5 kayak tesisinden biri olacak bu merkezin, ülkemizde denize ve havalimanına en yakın tesis olmasıyla Ordu turizmde çağ atlayacak” dedi.

Çambaşı Kayak Tesisinde sona doğru gelindi Haberi

Çambaşı Kayak Tesisinde sona doğru gelindi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kabadüz ilçesine bağlı 2000 rakımlı Çambaşı Yaylası'na yapılan kayak tesisinde sona gelindiği bildirildi. 


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kayak tesisinde yaptığı inceleme sırasında yetkililerden bilgi aldı. 


Ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, Çambaşı Kayak Tesisi'nin, tamamlandığında Türkiye'nin ilk 5 büyük kayak tesisinden biri olacağını belirterek, "Ülkemizde denize ve havalimanına en yakın olan bu tesisle Ordu, turizmde çağ atlayacak" dedi.


Çambaşı'nın, Ordu'nun en önemli turizm cazibe merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Yılmaz, kayak tesisinin 650 dönüm arazi üzerine inşa edildiğini söyledi. 


Yılmaz, projenin tamamlanmasıyla Çambaşı'nın, Ordu'da turizmin umudu olacağını kaydederek, şunları söyledi:


"Bu tesis ülkemizde denize ve havalimanına en yakın merkez olacak. Kayak merkezi kompleksi içerisinde, dağ evi mimarisinde 8 yapı ve 2 telesiyej mekanik hattı bulunuyor. 1750 rakımdan 2000 rakıma...