02 / 05 / 2024

Camden semti

Camden semti

İngiltere'de geçen yıl hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse'in evi, açık artırmada 3,2 milyon dolara satıldı...

Londra'nın tarihi pazarı Camden Market satışa çıkarıldı!

İsrailli milyarder Teddy Sagi, sahibi olduğu Londra'nın tarihi, Camden Pazarı'nı satılışa çıkardı. Pazarın 1.5 milyar sterlin civarında satılması bekleniyor.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İzmir Kılıçreis Parkı yenilenecek!

Konak Belediyesi, Hatay Semti’ndeki Kılıçreis Parkı’nı Konak Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi miniklerin fikirleri ışığında hazırlanan proje ile yepyeni bir görünüme kavuşturacak.

Marka Rezidans ve AVM: Doğru yatırımın Marka’sı!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Batman’ın büyük semti Kültür'de taziye evi inşa edilecek!

Kültür cami bitişindeki alana modern bir taziye evinin yapılması için Belediye’den izin aldıklarını belirten Kültür mahalle muhtarı Enver Argun, İl Müftüsü Turgut Erhan’dan da gerekli desteği gördüklerini söyledi.

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi yenilendi!

İzmir'in en merkezi semti olan Alsancak'da hizmet veren Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde 2015 yılı yenilik ve değişikliklerle geçti.

İzmir Yeşilyurt'ta istinat duvarı çöktü!

Yeşilyurt semti Kooperatif Evleri civarında bir inşaat firmasının temel kazma çalışmaları sırasında, istinat duvarı çöktü. Üzerinde çok sayıda apartmanın bulunduğu istinat duvarının çökmesi çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Konak Belediyesi yeni hizmet binası için imzalar atıldı!

Konak Belediyesi'nin yeni hizmet binası ile ilgili çalışmalar sürüyor. Yenişehir Semti'nde inşa edilecek yeni bina ile ilgili düzenlenen yarışmada birinci gelen ekiple uygulama projelerinin hazırlanması konusunda anlaşmaya varıldı.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi açıldı!

ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı.

Robbie Williams Los Angeles'tan 32 milyon dolara ev aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams son konserinden kazandığı parayı Los Angeles'ın ünlü semti Beverly Hills'de aldığı eve yatırdı. Robbie Williams 10 yataklı 22 tuvaletli ev için 32 milyon dolar ödedi.

Erzurum New City projesi ruhsatsız mı?

ERZURUM'un Yenişehir Semti'nde inşaatı, 'ruhsat ve projesi' olmadığı gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulan 2 bin konutluk 'New City' projesinde maketlere bakarak ev alanlar, Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurdu.

Wilma Elles Balat'ta 2. evini aldı!

Geçen ay ikizlerini kucağına alan Wilma Elles, son dönemin gözde semti Balat'tan müstakil bir bina satın aldı.

Camden semti Haberi

Camden semti

Açık artırmayı düzenleyen McHugh and Co. emlak şirketi, İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeybatısındaki Camden semtinde bulunan üç yatak odalı ev için beş kişinin teklif verdiğini söyledi.    


Winehouse'un 27 yaşında hayata veda ettiği yarı müstakil ev, Mayıs ayında 4,3 milyon dolar açılış fiyatı ile satışa çıkarılmış, ancak kimse teklif vermemişti. 


Hala boş olan evin eski sahibinin adı, açık artırma kataloğunda belirtilmedi. Evi 40'lı yaşlardaki bir çiftin aldığı öğrenildi. 


Winehouse, 23 Temmuz 2011'de evinde ölü bulunmuştu. Grammy ödüllü genç sanatçının alkol zehirlenmesinden öldüğü açıklanmıştı.


Ölümünün ardından ünlü sanatçının hayranları, evi mabede çevirmişti. 


Boş bir ev için harcama yapmanın uygun olmayacağını düşünen Winehouse'un ailesi, "büyük üzüntü" ile evi satma kararı...