29 / 04 / 2024

Çameli Yaylası turizmi

Çameli Yaylası turizmi

Hollanda, Fransa ve İngiltere'den tur şirketi yetkilileri Çameli'yi ziyaret etti. Avrupa ve Asya'nın yayla kenti olarak Çameli'yi seçtik diyen yetkililer alternatif turizm için yapılacak yatırımlarla Çameli'nin Yayla Turizmi'nin başkenti olacağını ifade e

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Samsun'da Kocadağ Yaylası turizme kazandırılacak!

Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Atakum ilçe sınırları içerisinde bulunan Kocadağ Yaylası'nın korunarak turizme kazandırılması gerektiğini bildirdi.

Ayder Yaylası'ndaki konaklama tesislerine turistlerden yoğun ilgi!

Rize Ayder Yaylası'ndaki konaklama tesislerine Ramazan Bayramı'nda büyük talep var. Ayder Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Arap turistlerin, son yıllarda yaylaları daha çok tercih ettiğini söyledi.

Elmalı Geçmen Yaylası’na yeni yol yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor. Belediye Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

Göller Yaylası suya kavuşuyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Göller Yaylası’na su götürmek için hayata geçirdiği projede son aşamaya gelindi. Projenin tamamlanması için 6 iş makinesi, 4 kamyonla 40 işçi çalışıyor.

Denizli Çameli Yaylası turizmin başkenti olacak!

Hollanda, Fransa ve İngiltere'den tur şirketi yetkilileri Çameli'yi ziyaret etti. Avrupa ve Asya'nın yayla kenti olarak Çameli'yi seçtik diyen yetkililer alternatif turizm için yapılacak yatırımlarla Çameli'nin Yayla Turizmi'nin başkenti olacağını ifade e

Türkiye'de kongre turizmi 3 kat fazla kazandırıyor!

Kongre turizmi gibi etkinliklerle farklı ülkeye gidenlerin diğer turistlere göre 3 kat daha fazla para harcadığını dile getiren Tondeur “Bu kesim Türkiye’nin sürdürülebilir turizm gelirleri için tarihi bir fırsat olabilir." dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı turizmi hareketlendirdi!

Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı’nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu’da turizmi hareketlendirdi. Bu günlerde bunun en somut örneğini belgeli tüm otellerin dolu olmasından görebiliyoruz" dedi.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Sağlık turizmi için ülkemize gelen kişi sayısı 4 katına çıkacak!

Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türkiye'nin bilgisini ve konum avantajı ile önümüzdeki 8 yıl içinde sağlık turizmi için ülkemize gelecek olan kişi sayısını 4 katına çıkartarak 2 milyon kişiyi hedeflediklerini belirtti.

Adana'da Göller Yaylası içme suyu projesinin temeli atıldı!

ADANA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin dev yatınmı Göller Yaylası İçme Suyu Projesi'nin Temel Atma Töreni Kozan'da hallan yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Kozan Göller Yaylası’nın 40 yıllık su problemi çözülüyor'!

Göller Yaylası’nın 40 yıllık su problemini giderecek projenin temel atma töreninde başka hizmetlerin de müjdesini veren Sözlü, Göller’i Kozan’a bağlayan yolun yapımına da seçimden sonra başlayacaklarını ve iki ayda bitireceklerini açıkladı.

Çameli Yaylası turizmi Haberi

Çameli Yaylası turizmi

Hollanda, Fransa ve İngiltere'den tur acente şirket yetkilileri haftasonu Çaıneli 'yi gezdi.Gerçekleşen ziyarette, Çameli Belediyesi Turizm Yetkilisi İbrahim Putgül tarafından konuk edilen misafirler Çameli'nin eko turizm .kültür ve treaakking bölgelerini gezerek Avrupa ve Asya'nın yayla kenti olarak Çameli'yi seçtik. Önümüzdeki dönemlerde alternatif turizm için yapacağımız yatırımlarla Çameli i Yayla Turizmi'nin başkenti olacağını söyledi.Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'nında Eko turizm, Kültür Turizmi, Dağ Bisikleti turizmi çalışmaları konusunda destek olduklarını belirten yetkililer kendilerine ayrı ayrı teşekkül" etti. Çameli Kaymakamı Şeref Albayı ak ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'da Eko turizm, kültür Turizmi, dağ bisikleti turizmi çalışmaları konusunda destek verecek olan tur şirketlerini, ilçeye davet etti. 


Deha...