29 / 04 / 2024

cami inşaatında kalan mühendis

cami inşaatında kalan mühendis

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Yusufeli Barajı inşaatında çalışan işçilere ev izni!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri'nde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı inşaatında çalışan ve koronavirüs önlemleri kapsamında 3.5 aydır şantiyede kalan işçilerin evlerine gidip gelmeleri için izin çıktı. 

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

Çin Şandong'ta metro inşaatında göçük: 5 ölü!

Çin’in kuzeydoğusunda bulunan Şandong eyaletinde bir metro inşaatında oluşan göçükte mahsur kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Olay sonucunda ölü sayısı 5'e yükseldi.

Kuveyt'teki cami inşaatında Mısırlı 3 işçi öldü!

Kuveyt'te bir cami inşaatında çatının çökmesi sonucu Mısırlı 3 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı...

Taksim Cami inşaatında intihar girişimi!

Mimarlar Şefik Birkiye ile Selim Dalaman imzası taşıyan Taksim Cami inşaatında vince çıkan bir kişi, intihar girişiminde bulundu...

cami inşaatında kalan mühendis Haberi

cami inşaatında kalan mühendis

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde bulunan Akkent Camisi inşaatında çöken iskelenin altındaki inşaat mühendisi Korkut Küçükcan, yaklaşık 33 saat sonra yaralı halde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; önceki gün 15.42'de yaşanan olayın ardından hayata geçirilen arama kurtarma çalışmalarında yaklaşık 33'üncü saatinde sonuca ulaşıldı.

Yaralı bulunduğu bildirilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 

Önceki gün 15.42'de meydana gelen olay sonrası başlatılan arama kurtarma çalışmalarının yaklaşık 33'üncü saatinde bulunan Küçükcan, ambulansla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Küçükcan ile daha önceden de mesailerinin bulunduğunu, kendisinin değerli bir mühendis olduğunu kaydetti.

Ekiplerin Küçükcan'ı kurtarmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiğini söyleyen Zengin, "Malumunuz yaklaşık yarım saat önce mühendisimiz bulundu. Kendisinin acile getirildiğinde ilk...