23 / 07 / 2024

camili mahallesi yol çalışması

camili mahallesi yol çalışması

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi.

Sakarya Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 11 adet iş yeri tahsisi!

Sakarya 15 Temmuz Camili Mahallesi’ndeki 11 adet iş yeri Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 10 yıl süre ile tahsis edildi.

TOKİ Adapazarı Camili Mahallesi başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1208 konutluk Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine satışa sunuluyor.

TOKİ Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1208 konutluk Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge projesinin stoklarındaki 1 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge başvuruları 2017!

TOKİ'nin Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge başvuruları 2017...

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Artvin Arhavi'de betonlanmamış yol kalmayacak!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yol betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Aşağı Hacılar Mahallesi’nde devam eden yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Başkan Hekimoğlu çalışmaları bizzat yerinden takip ediyor.

Kahramanmaraş Turan Mahallesi'ne yeni yol!

Kahramanmaraş’ta yaşanan trafik sorununu çözmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Turan Mahallesi’nde yeni bir yol yapımına da başlıyor.

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Ordu Yeşil Yol Projesi'nde son durum!

Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan Kabadüz Çambaşı Yaylası ile Mesudiye Topçam Mahallesi arasındaki yaklaşık 20 km’lik yolun üstyapı ihalesini gerçekleştirdi.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Muğla Bozburun Mahallesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Ekipler son olarak Bozburun Mahallesi'nde 3194 sayılı imar kanununun 18. maddesine göre imar uygulaması yapılmış olan, ancak açılmamış imar yollarını yaşayanların hizmetine açtı.

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..

camili mahallesi yol çalışması Haberi

camili mahallesi yol çalışması


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi. Gençlere suni çim saha sözü veren Başkan Çelikcan 'Bakanımızla, milletvekillerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz' dedi. 


Yüreğir'de 13 adet Taziye Evi'ni hizmete açtıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ihtiyacı olan mahallelere yenilerinin yapımına devam ettiklerini belirtti. Camili Taziye Evinin çok amaçlı olarak hizmet vereceğini belirten Başkan Çelikcan Toplam 350 metrekare kapalı ve açık alandan oluşan taziye evinin içerisinde muhtarlık binası, doktor odası, mutfak, mescit ve tuvalet bulunmaktadır. Vatandaşlarımız kışın yağmurdan ve soğuktan korunurken, yazın ise sıcaktan ve tozdan uzak ferah ortamlarda taziyelerini yapacaklardır. Bunun yanı sıra haftanın belirli günlerinde gelecek olan...