02 / 05 / 2024

Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi çalışmasını denetledi!

Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi çalışmasını denetledi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi.




Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti  Adana  Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi. Gençlere suni çim saha sözü veren Başkan Çelikcan 'Bakanımızla, milletvekillerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz' dedi. 


Yüreğir'de 13 adet Taziye Evi'ni hizmete açtıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ihtiyacı olan mahallelere yenilerinin yapımına devam ettiklerini belirtti. Camili Taziye Evinin çok amaçlı olarak hizmet vereceğini belirten Başkan Çelikcan Toplam 350 metrekare kapalı ve açık alandan oluşan taziye evinin içerisinde muhtarlık binası, doktor odası, mutfak, mescit ve tuvalet bulunmaktadır. Vatandaşlarımız kışın yağmurdan ve soğuktan korunurken, yazın ise sıcaktan ve tozdan uzak ferah ortamlarda taziyelerini yapacaklardır. Bunun yanı sıra haftanın belirli günlerinde gelecek olan doktorlarımız için oluşturduğumuz odada vatandaşlarımız muayenelerini olacaklardır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun' dedi. 


ÇOK GÜZEL BİR YER OLMUŞ 


Milletvekili M. Şükrü Erdinç, Camili Mahallesine yapılan Taziye Evinin kullanışlı ve çok amaçlı bir şekilde hizmet verecek şekilde yapıldığını belirterek 'Buraya taziye evi demek yanlış olur. Çok güzel bir tesis olmuş. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Camili Mahallesi sakinleri ne zaman gelsek bizleri güler yüzle karşılayıp uğurlamalardır. Bizlere her zaman destek olmuşlardır. Ben kendilerine teşekkür ederken bu tesisin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor' şeklinde konuştu.


BAKANIMIZ VE MİLLETVEKİLLERİMİZLE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ 


Yüreğir'de devam eden bütün çalışmaları Bakan, Milletvekilleri ve merkezi hükümetin destekleriyle gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan 'Adana Milletvekilimiz Fatma Güldemet Sarı bakan olduktan sonra 2 yıldan bu yana bekleyen projemize destek oldu ve Yüreğir'in vizyonu olacak olan Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısında uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm projemizi onay için bakanlığa sunuyoruz. Bunun yanı sıra Yüreğir'e yaptığımız spor tesislerinde Milletvekilimiz Şükrü Erdinç'in çok büyük emekleri vardır. 4 adet yaptık. 3 adet inşaatı sürüyor. Bunlara ek olarak 2 adet daha yapılması için protokol yaptık. Diğer milletvekillerimizde sizler için çalışarak Adananın yararına olacak projeleri takip ediyorlar. Ben bizlere destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.' diyerek işbirliği ve uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti. Camili Köyü Muhtarı ve vatandaşlar yapılan hizmetler için Çelikcan'a ve kendilerini seçimden sonra da unutmayıp ziyaretlerine gelen AK Parti Adana Milletvekili M. Şükrü Erdinç'e teşekkür etti. 



Adana Medya 



Haber Adana Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesini ziyaret edip inşaatı bitmek iizere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmalarını inceledi. Gençlere suni çim saha sözü veren Çelikcan,"Bakanımızla, milletvekillerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz" dedi. 


Yiireğir'de 13 taziye evini hizmete açtıklarını belirten Başkan Çelikcan, ihtiyacı olan mahallelere yenilerinin yapımına devam ettiklerini belirtti. Yiireğir'de devam eden bütün çalışmaları bakan, milletvekilleri ve hükümetin destekleriyle gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan şöyle devam etti: "Adana Milletvekilimiz Fatma Güldemet Sarı bakan olduktan sonra 2 yıldan bu yana bekleyen projemize destek oldu ve Yüreğir'in vizyonu olacak olan Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı'nda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm projemizi onay için bakanlığa sunuyoruz. Bunun yanı sıra Yüreğir'e yaptığımız spor tesislerinde Milletvekilimiz M. Şükrü Erdinç'in çok büyük emekleri vardır. 4 adet yaptık. 3'ünün inşaatı sürüyor. Bunlara ek olarak 2 adet daha yapılması için protokol imzaladık. Diğer milletvekillerimizde sizler için çalışarak Adananın yararına olacak projeleri takip ediyorlar. Ben, bizlere destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum." AK Parti Adana Milletvekili M. 

Şükrü Erdinç ise Camili Mahallesi'ne yapılan taziye evinin kullanışlı ve çok amaçlı bir şekilde hizmet verecek şekilde yapıldığını bel inerek, "Buraya taziye evi demek yanlış olur. Çok güzel bir tesis olmuş. 

İnsanlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Camili Mahallesi sakinleri ne zaman gelsek bizleri güler yüzle karşılayıp uğurlamışlardır. Bizlere her zaman destek olmuşlardır. Ben kendilerine teşekkür ederken bu tesisin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor" şeklinde konuştu. 


Adana Haber



Geri Dön