18 / 05 / 2024

Camilo Sanchez Ortega konut bakanı

Camilo Sanchez Ortega konut bakanı

Devlet Başkanlığı Yüksek Danışmanı Camilo Sanchez Ortega, Kolombiya'nın yeni Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu.

İspanya'da Altın Vize uygulaması kaldırılıyor!

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı açıklamada İspanya'da 2013 yılından bu yana yürürlükte olan, konut satın almaları veya yatırım yapmaları durumunda yabancılara geçici ya da kalıcı oturma izni verilmesini öngören "Altın Vize" uygulamasının kaldırılacağını duyurdu.  İşte detaylar...

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Benat Ortega, Akmerkez GYO'dan ayrıldı!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyesi Benat Ortega görevinden istifa ettti. Yerine hisselerinin tamamı KLEPIERRE SA'ya ait olan KLE DIR SAS'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak ve Sayın Johan Caspar Bergenthal'in KLE DIR SAS'ın gerçek kişi temsilcisi olarak atanmasına karar verildi. 

İspanya’da devletten konut krizine çözüm!

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez bugün Sevilla’daki bir etkinlikte gerçekleştirdiği açıklamada, İspanya hükümetinin düşük gelirli gençlere kiralarını ödemelerine yardımcı olmak için ayda 250 euro vermeyi planladığını dile getirdi.

Lionel Messi’nin evinin üzerinden uçak geçmesi yasak!

İspanyol Marca gazetesine konuşan Vueling şirketinin başkanı Javier Sanchez-Prieto, uçakların Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin evinin üzerinden geçmesinin yasak olduğunu dile getirdi.

Camilo Sanchez Ortega,Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu!

Devlet Başkanlığı Yüksek Danışmanı Camilo Sanchez Ortega, Kolombiya'nın yeni Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu.

Villa Les Cedres 1 milyar dolara satışa çıktı!

Nice ve Monaco’nun tam ortasındaki ‘Villa Les Cedres’ 1 milyar dolara satışa çıktı, malikaneye Amancio Ortega talip...

Alexis Sanchez'in evine haciz geldi!

Arsenal forması giyen Şilili futbolcu Alexis Sanchez'in borçlarından dolayı Barcelona'daki evine haciz konulduğu iddia edildi.

İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri!

Arsenal'in golcü futbolcusu Alexis Sanchez, 6 milyon dolarlık ,NBA'de LA Clippers takımını yıldızı Blake Griffin, bu evi 9 milyon dolarlık evde yaşıyor. İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri...

Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor!

José Manuel Ortega Gil-Fournier Arjantin'de bu yıl 40 odalı bir otelle açılış yapmayı umuyor. Mendoza, ABD ve Avrupa'daki şarap bölgelerinin onlarca yıl gerisinden geldiği için Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor...

Forbes en zengin kişiler listesi!

28'incisi yayımlanan milyarderler listesinin ilk sırasında bu yıl, Bill Gates yer alıyor. İkinci sırada 72 milyar dolar geliriyle Meksikalı iş adamı Carlos Slim Helu ve 3. sırada da 64 milyar dolar geliriyle İspanyol iş adamı Amancio Ortega bulunuyor.

Camilo Sanchez Ortega konut bakanı Haberi

Camilo Sanchez Ortega konut bakanı


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos, Devlet Başkanlığı Yüksek Danışmanı Camilo Sanchez Ortega'yı Konut, Şehir ve Bölge Bakanı olarak atadı.

Santos, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, koalisyonun eski ortağı Radikal Değişim Partisinden (PCR) Jorge Enrique Velez'in istifasıyla boşalan Konut, Şehir ve Bölge Bakanlığına Ortega'nın getirildiğini söyledi.

Santos, bayındırlık konusunda danışmanlığını yapan Ortega'ya ilişkin olarak "Daha çok Kolombiyalının ev sahibi olması için devam etmesi gereken bir görevi var." diye konuştu. Devlet Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada da ekonomi eğitimi alan Ortega'nın, kamu maliyesi alanında uzmanlık, yönetim ve demokrasi konularında yüksek lisans yaptığı bilgisi verildi.

PCR'nin hükümeti oluşturan Ulusal Birlik koalisyonundaki son üyesi olan Jorge Enrique Velez, Özel Barış Hukuku için yaptığı eleştirilerden ötürü ekim başlarında Santos'un isteğiyle...