13 / 05 / 2024

Çamkent İnşaat

Çamkent İnşaat

Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Bodur tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ankara Sierra Yaşamkent'te mucizelere inanın!

Kargın İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de yükselen Sierra Yaşamkent'te mucizelere inanın kampanyası.

Tepe İnşaat Ankara Yaşamkent'te yeni projesine hazırlanıyor!

Tepe İnşaat Ankara Yaşamkent Bölgesi'nde yer alan arazisine yeni bir proje yapacak. Henüz tasarım aşamasında olan projenin ismi ve diğer detayları netleşmedi.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satış fiyatları!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satış fiyatları 211 bin TL'den başlıyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent teslimleri!

Ödemelere göre banka kredi ödeme uygulanan proje Ankara İl 'i Yenimahalle İlçe 'sinde inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent teslimleri Eylül 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık!

Daire alanlarının 61 metrekareden başladığı proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu 'nda yükselen proje Kargın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık!

Ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme sağlanan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent Projesi!

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent Projesi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde inşa ediliyor. 5 bloktan meydana gelen projede daire fiyatları 211 bin TL'den başlıyor.

Ankara Karat Rezidans inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, Ankara Yaşamkent'teki Karat Rezidans'ta satışlara başladıklarını belirtti. Karataş, "Projemizde fiyatlar 650-850 bin arasında değişiyor" dedi.

Tepe İnşaat ve Mesa Holding gücünü Mozaik için birleştirdi!

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması Tepe İnşaat ve Mesa Mesken, Park Mozaik için bir araya geldi. Park Mozaik, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent’te özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Bodur tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Çamkent İnşaat Haberi

Çamkent İnşaat

Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Bodur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul ve gayrimenkul gibi değerlenen taşınmazlar imal ve inşa edebilir,alabilir,satabilir, kiralayabilir,kiraya verebilir,...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Küçükçamlıca Caddesi,...