02 / 05 / 2024

çamlı vadi konakları satılık

çamlı vadi konakları satılık

Çamlı Vadi Konakları satılık konut fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. 2014 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan Çamlı Vadi Konakları 'nda 14 adet villa bulunuyor...

Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları villa fiyatları!

Çekmeköy Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları villa fiyatları ve ödeme planı hakkında detaylı bilgi almak için 0216 430 99 19 no'lu telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Burçlar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen proje 86 daire ve 8 mağazadan oluşacak. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Çekmeköy'de Burçlar Yapı tarafından inşa edilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları projesi 86 daire ve 8 mağaza olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Tarabya Vadi Konakları: TarabyaLIFE projesinin adı değişti!

TarabyaLIFE projesinin adı Tarabya Vadi Konakları olarak değişti. Tarabya Vadi Konakları'nda ön talep toplanıyor.

ÇamlıYaka Konakları satış ofisi!

ÇamlıYaka Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ege Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor. 

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Ege Yapı, Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplamaya başladı.   Çam ormanlarının yanı başında müstakil bahçeli ve teraslı lüks evlerden oluşacak projede fiyatlar metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. 

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yalova Merkez’de Bursa yolu üzerinde hayata geçirilen Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon satılıyor. 

SKY Saklıvadi Konakları'nda çalışmalar başladı!

İzmir Urla'da hayata geçirilen SKY Saklıvadi Konakları 10 villadan meydana geliyor. Her villanın kendine ait havuzu bulunan projede inşaat çalışmaları yeni başladı.

Günpark Vadi Konakları'nda 350 bin TL'ye 2+1!

Günpark A.Ş. tarafından inşa edilen Günpark Vadi Konakları 4 ay sonra teslim edilecek. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor ve 850 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte detaylar...

Maritza Vadi Konakları satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da konumlandırılan Maritza Vadi Konakları projesinde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Maritza Vadi Konakları satılık daireler 3+1'den 6+2 kadar fark tiplerde dizayn ediliyor.

çamlı vadi konakları satılık Haberi

çamlı vadi konakları satılık


Çamlı Vadi Konakları projesi Ney Yapı imzası ile inşa ediliyor. Çamlı Vadi Konakları satılık konut fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor.


Çamlı Vadi Konakları satılık konut fiyatları ile ilgili bilgilere geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları 12 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje kapsamında 14 adet villa yer alıyor.


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları Projesi 'nin teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Çamlı Vadi Konakları 'nda; yüzme havuzu, oyun alanları, peyzaj alanları,fitness salonu,  kapalı otopark ve spor alanları bulunuyor.


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları nerede, Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları ulaşım:

Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları adres: Turgut Özal Caddesi Günpak iş merkezi B Blok No:69/2 Taşdelen/İstanbul 


Ney Yapı Çamlı Vadi Konakları resimleri ve Çamlı Vadi Konakları satılık...