28 / 04 / 2024

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Firma: Ege Yapı

Proje: ÇamlıYaka Konakları

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 



Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de butik bir proje olarak inşa edilecek  ÇamlıYaka Konakları’nda lansman öncesi avantajlı satışlar başladı. 19 bin 46 metrekare inşaat alanına sahip olan ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinde 4 katlı 12 blok yer alacak. 

Toplamda 66 adet bağımsız birimden meydana gelecek olan ÇamlıYaka Konakları projesi villa konseptli olarak tasarlandı. ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy'de 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

ÇamlıYaka Konakları'ndaki dairelerin alanlraı 170 metrekare ile 322 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

 

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen ÇamlıYaka Konakları'nda fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve otopark gibi çeşitli ortak alanlar bulunuyor. 

2020 Mart ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları'nda tamamı peşin ödemlerde yüzde 10, taksitli ödemelerde ise yüzde 5 indirim fırsatı sağlanıyor.

ÇamlıYaka Konakları nerede?

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Tel: 444 5 343 
Web: http://www.camliyakakonaklari.com/
 


projeye sor



Geri Dön