29 / 04 / 2024

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı.  3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerin yer alacağı proje 2 yılda teslim edilecek...



İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı. 

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı projeyle ilgili şunları söyledi; "Çekmeköy’ün merkezinde, çam ormanlarının yanı başında çok özel bir konumda yer alan ÇamlıYaka Konakları, şehirden uzaklaşmadan doğayla iç içe lüks bir yaşam sunacak. Lüks site hayatını villa konforundaki evlerde yaşamak isteyenler için en doğru adres olacak. ÇamlıYaka Konakları ile müstakil bahçe kullanımlı ve geniş teraslı evlerin bulunacağı bir yaşam projesi tasarlıyoruz. Hızlı ve planlı bir şekilde kentleşen ancak İstanbul’un dört mevsim doğayla iç içe kalmayı başarmış ayrıcalıklı bölgelerinden biri olarak göze çarpan Çekmeköy’de yükselecek ÇamlıYaka Konakları’nın mevcut metro hattı ve üçüncü köprüye yakınlığı ile çok farklı lokasyonlarda çalışan ancak yaşam kalitesine önem veren insanlar tarafından tercih edileceğini ön görüyoruz."

ÇamlıYaka Konakları nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları 19 bin metrekare inşaat alnına sahip. Projede Konakları 3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evler yer alacak. ÇamlıYaka Konakları, iki yılda teslim edilecek. Proje az katlı oluşu, özgün mimarisi, projenin önünde üst segment markaların olacağı ticari alanları ve sosyal alanları ile bölgede fark oluşturacak.


http://www.egeyapi.com/proje-detay/gayrimenkul-projeleri/satistaki-projeler/camliyaka-konaklari.html


Geri Dön