09 / 05 / 2024

Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy

Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy

Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Fahri Teksen Çamlıbel tarafından İstanbul Kadıköy'e bağlı Fenerbahçe Kalamış Caddesi' nde kuruldu.

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Likya İç Ve Dış Ticaret İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Likya İç Ve Dış Ticaret İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Günay Bıyık, Mücahit  Atakan  ve Yiğit  Boyraz ortaklığında kuruldu. 

Shayan Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shayan Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Soleımanı ve  Saeıd Soleımanı ortaklığında kuruldu.

Ayşıl Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ayşıl Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cömert tarafından kuruldu. 

Mülkadam Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mülkadam Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Kafalı tarafından kuruldu. 

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin akıbeti mecliste!

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Korkut, Maged Saad Abdullah Al Raimi, Nabil Yahya Ali Al Samhi ve Firas Abdullak İsmail Shubbak ortaklığında kuruldu.

ESB Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

ESB Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Bahram Basiri tarafından kuruldu. 

Karbach Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Karbach Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşvet Aydan Karbach ve Babek Amiri Boostan Abede ortaklığında kuruldu.

Fokus İşletme Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fokus İşletme Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Evren Özol ve Gökçe Kabatepe ortaklığında kuruldu. 

Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy Haberi

Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy


Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Fahri Teksen Çamlıbel tarafından İstanbul Kadıköy'de kuruldu.


Çamlıbel Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 


1.     Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2.     Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir,...