24 / 07 / 2024

çamlıca boğaziçi konakları icradan satılık

çamlıca boğaziçi konakları icradan satılık

Üsküdar'da yer alan Çamlıca Boğaziçi Konakları, 3 milyon 678 bin TL'ye açık arttırmayla satılıyor...

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

1982 yılında Boğaziçi'nde kamulaştırma çalışmaları başlanmış!

1982 yılında Boğaziçi'nin korunması için Boğaziçi'nde kamulaştırılacak alanlar ve yapıların saptanmasına başlanmış. Kamulaştırma çalışmaları İstanbul Belediyesi tarafından yürütülecekmiş, kamulaştırmanın ilk yapılacağı alan Çamlıca Tepesi sırtlarıymış.

1982 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü Baltalimanı ile Kanlıca arasında yapılacakmış!

1982 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü, 5. Beş Yıllık Kalkınma Planı kapsamına alınmış. Köprünün Baltalimanı ile Kanlıca arasında kurulması öngörülmüş. Köprü 8 milyara, 42 kilometre uzunluğundaki çevre yolu ise 30 milyara mal olacakmış.

Kanlıca'da 40 lira taksitle Boğaziçi manzaralı arsalar!

İstanbul'un en güzel Boğaziçi manzarasına sahip Beykoz Kanlıca'da arsalar ayda 40 lira taksitle satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Şehrizar Konakları'nın site yönetim hizmetleri için Boğaziçi Yönetim Şirketi ile anlaşıldı!

Yapılan açıklamada Boğaziçi Yönetim Şirketi'nin Şehrizar Konakları'nın site yönetim hizmetlerini de site sakinlerinin talep ve beklentilerini aşan ölçüde çağdaş ve sorunsuz mekânlar oluşturma ilkesi çerçevesinde gerçekleştireceği vurgulandı.

Şehrizar Konakları’nın site yönetim hizmetlerini Boğaziçi Yönetim üstlendi!

Üsküdar Altunizade’de, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Çalık Holding iştiraki Gap İnşaat tarafından inşa edilen Şehrizar Konakları’nın site yönetim hizmetleri için Boğaziçi Yönetim Şirketi ile anlaşıldı.

Boğaziçi Köprüsü prematüre bebekler için mora büründü!

Dünya Prematüre Günü etkinlikleri kapsamında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da prematüre bebeklere ve onların sıkıntılarına dikkati çekmek için Boğaziçi Köprüsü, saat 18.30 itibarıyla mor renkte aydınlatıldı....

Uluslararası İşbirliği Platformu 4. Boğaziçi Zirvesi 20 Kasım'da başlıyor!

'Uluslararası İşbirliği Platformu” tarafından düzenlenen 4. Boğaziçi Zirvesi, 54 ülkeden politikacı, işadamı ve akademisyeni bir araya getirecek. 20 Kasım’da başlayacak olan zirvenin açılışını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yapacak....

Boğaziçi Köprüsü’nün onarımı gece yapılacak!

Her gün on binlerce kişinin saatlerini tükettiği İstanbul trafiğini tamir çalışmalarının da kabusa çevirmemesi için Boğaziçi Köprüsü’ nün 40 yıllık büyük bakımının gece yapılacağı bildirildi...

Boğaziçi Köprüsü'nün havadan genel görüntüleri!

İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasını birbirine bağlayan ilk köprü olan Boğaziçi Köprüsü 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

çamlıca boğaziçi konakları icradan satılık Haberi

çamlıca boğaziçi konakları icradan satılık

Üsküdar, Çengelköy Mahallesin'de bulunan 100 bin 707 metrekare üzerinde binaların bulunduğu arsa Üsküdar 6. İcra Müdürlüğü tarafından açık arttırmayla satılacak.


Alan içerisinde 23 adet 1 katlı, 31 adet 2 katlı, 24 adet 3 katlı, 24 adet 4 katlı, 10 adet 5 katlı, 8 adet 6 katlı, 3 adet 7 katlı bahçeli ve  5 adet 8 katlı Çamlıca Boğaziçi Konakları isimli bahçeli blok apartmanlar bulunuyor. 


Toplam değeri 3 milyon 678 bin TL olan arsa ve üzerindeki binaların satışı 18 Aralık 2012 tarihinde 14:00'da Üsküdar 6. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleşecek. İkinci arttırma ise 28 Aralık 2012 tarihinde aynı saatte ve yerde yapılacak.


Detaylı bilgi için