28 / 04 / 2024

Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk

Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk

Yüzde 80'i tamamlanan Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, ziyaret hakkında bilgi verdi.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Çamlıca Kulesi yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin yarın resmen açılacağını söyledi.

Çamlıca Kulesi'nin ihale öyküsü!

7 senedir inşaatı süren Çamlıca Kulesi projesi bugüne kadar 4 ulaştırma bakanı değiştirdi.

Çamlıca Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Çamlıca Kulesi'nde son rötuşların yapıldığını dile getirdi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk Haberi

Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk

Çamlıca Camisi’nin yüzde 80’i tamamlandı. Cami Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk “Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Düşüncelerini not ettik” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen pazar incelediği İstanbul'daki Çamlıca Camisi'ndeki çalışmaların yüzde 80'i tamamlandı. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk "Cumhurbaşkanımıza devam eden proje hakkında bilgileri aktardık. Çok dikkatli şekilde dinledi. Detaycı kişiliği ile devam eden projede bize yeni fikirler verdi. Bizi dinledikten sonra kendi düşüncelerini paylaştı. Detaylara dikkat çekti. Düşüncelerini not ettik" dedi. Projenin fikir aşamasından bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürekli olarak projeyle yakından ilgilendiğini belirten Külünk, caminin açılışının bu yıl yapılacağını söyledi. Caminin temeli, Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2013'te atılmıştı. Tamamlandığında cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacak olan caminin altı minareli kubbesine alem yerleştirildi. Caminin ince işçilikleri...