28 / 04 / 2024

Çamlıca Exen Evleri adres

Çamlıca Exen Evleri adres

Exen İstanbul satılık daire fiyatları 289 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Çamlıca Exen İstanbul'un son iki etabı bu yıl Eylül - Kasım aylarında teslim ediliyor...

Sur Yapı Exen İstanbul iletişim!

Sur Yapı Exen İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Exen Çamlıca Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı ile satış süreci devam ediyor...

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Toplam 1038 konuttan meydana gelen Exen İstanbul projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 850 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Çamlıca Exen İstanbul ödeme koşulları!

Çamlıca Exen İstanbul ödeme koşulları kapsamında peşinat ve faiz olmadan taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Mesa Evleri'nin yüzde 85'i satıldı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları!

Villaların alanları 240 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 18 KDV uygulanıyor. Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları kapsamında 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlıca Mesa Evleri'nde yaşam başlıyor!

Daire tiplerinin 3+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteren projede 40 tane dubleks de bulunuyor. Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Çamlıca Mesa Evleri'nde yaşam başlıyor.

Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor!

Mavva İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Çamlıca Park Evleri projesinde evler 297 metrekare alan olarak 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Trabzon Çamlıca Park Evleri 650 bin TL' den başlıyor.

Mesa Çamlıca satılık konut fiyatları!

Mesa Çamlıca Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri minimum 240 metrekare, maksimum ise 950 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Mesa Çamlıca satılık konut fiyatları ne kadar?

Çamlıca Exen Evleri adres Haberi

Çamlıca Exen Evleri adres


3 etap halinde yükselen Exen İstanbul projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Çamlıca'da inşa ediliyor. İlk etabında yaşamın başladığı Sur Yapı Exen Çamlıca teslimleri son iki etapta Eylül - Kasım 2013 tarihlerinde yapılıyor.


Exen İstanbul satılık daire fiyatları 289 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Çamlıca Exen İstanbul Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.


Exen Çamlıca Sur Yapı satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor. Çamlıca Exen İstanbul daire büyüklükleri 36 metrekareden başlayarak değişiyor. Exen Çamlıca Sur Yapı projesinde 8 ile 13 katlı yatay bloklar ve 44 katlı rezidans bloğu tasarlandı.


Exen İstanbul satılık daire!


Exen İstanbul satılık daire fiyatları şu şekilde ; Stüdyo dairelerin satışları 289 bin TL'den, 1+1 dairelerin satışları 565...