02 / 05 / 2024

Çamlıca Konutları 3. etap

Çamlıca Konutları 3. etap

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 3’üncü etabı satışa sunuldu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin ilk 3 katı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor. Avrupa'nın en yüksek kulesinin ilk 3 katı tamamlandı. 

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Çamlıca'ya teleferik yerine metro geliyor!

Çamlıca Camii için önemli bir ulaşım arteri olması planlanan Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik projesi iptal edildi. Teleferik yerine, Altunizade metrosu 3.5 kilometre uzatılarak camiye metro ile ulaşım sağlanacak.

Türk Eğitim Vakfı'ndan Çamlıca'da satılık köşk!

Türk Eğitim Vakfı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da bulunan bahçeli ahşap köşkü satışa çıkardı. Söz konusu köşkün satış bedeli 16 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 3 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede 75 adet daire ve 12 adet işyeri açık artırma usulüyle satılıyor. İşte Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi...

Batman'da Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton!

Vatandaşın yolu 3 kilometre uzadı. Huzur ile Çamlıca Mahalleleri arasından geçen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçidinde perde beton çalışması başlatıldı.

Çamlıca Korusu'na yapılacak Radyo-TV kulesi ruhsatsız mı?

Çamlıca Korusu'na yapılması planlanan Radyo-TV kulesinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. Öte yandan kulenin yapılacağı 3 bin metrekarelik alan ile iş makinelerinin geçeceği yol üzerindeki ağaçlar taşınmaya başlandı.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın yolları asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları'nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Gaziantep Çamlıca'da yollar asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları’nda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Çamlıca Konutları 3. etap Haberi

Çamlıca Konutları 3. etap

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 3’üncü etabı satışa sunuldu. Toplamda 87 adet 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Çamlıca Konutları 3’üncü etapta ayrıca 8 adette işyeri bulunuyor.

Çamlıca Konutları’ndan 3 Haziran 2015 tarihine kadar başvuran herkesin ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yaptığımız kamulaştırma ve yıkımların ardından ilk etapta 379 konutumuzu tamamlayarak, satışa sunmuştuk. Şimdi de 80 konuttan oluşan Çamlıca Konutları 3’üncü etabını ihaleye çıkarıyoruz. 3 blokta 87 daire ve 8 işyerinden oluşan konutlarımızda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunmakta. Açık-kapalı otopark, oyun alanları ve sosyal donatıların bulunduğu Çamlıca Konutları ayrıca şehir merkezine yakınlığı ile cazibe merkezi haline gelecektir. Çamlıca 3.etap...