27 / 04 / 2024

Çamlıca Konutları 5. etap son başvuru tarihi ne zaman

Çamlıca Konutları 5. etap son başvuru tarihi ne zaman

18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları’ndan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarımız şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor" dedi

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

Çamlıca TV Kulesi 1 ayda tamamlanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Çamlıca TV Kulesi inşaatını inceledi. Başbakan yıldırım "Bugün itibariyle 220,5 metrenin 153 metresini tamamlamış vaziyetteyiz. Geriye 67,5 metre var. 1 ay gibi bir sürede tamamlanmış olacak" dedi.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Çamlıca'ya teleferik yerine metro geliyor!

Çamlıca Camii için önemli bir ulaşım arteri olması planlanan Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik projesi iptal edildi. Teleferik yerine, Altunizade metrosu 3.5 kilometre uzatılarak camiye metro ile ulaşım sağlanacak.

Üsküdar Küçük Çamlıca'da 17.5 milyon TL'ye satılık bina!

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi'nde bulunan bina, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Taşınmazın satış bedeli 17 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede 75 adet daire ve 12 adet işyeri açık artırma usulüyle satılıyor. İşte Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi...

Çamlıca Tepesi ulaşım yolları imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıdan iniyor...

Çamlıca Camii'nde 5 minarenin betonarme inşaatı tamamlandı!

Çamlıca Camii inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlanırken, caminin üzerini kapatacak dev kubbenin inşaatına da başlandı.Yapımı tamamen biten cami 2016'da teslim edilecek.

Çamlıca Camii'nin dev kubbesinin inşaatı başladı!

İSTANBUL’da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5’inin betonarme inşaatı tamamlandı. Yapımı tamamen biten 90 metrelik ilk minarenin 14 ton ağırlığındaki çelik külahı kurşunla, alemi de altın varakla kaplandı.

Çamlıca Konutları 5. etap son başvuru tarihi ne zaman Haberi

Çamlıca Konutları 5. etap son başvuru tarihi ne zaman


Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 1’inci ve 3’üncü etabı daha önce satışa sunulmuş ve konutlar kısa sürede tükenmişti. İnşası tamamlanan ve 88 daire ile 16 işyeri bulunan 5’inci etapta satışa sunuldu.


Son Başvuru 18 Ağustos’ta


18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları’ndan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarımız şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor. En önemli konut çalışmamız Çamlıca’da 1.150 konut şu anda tamamlanmış durumda. Daha önce iki etabının satışını gerçekleştirmiştik, şimdi de yeni bir etabımızın satışını gerçekleştiriyoruz. Buradan konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için herhangi bir şartımız yok. Belediyemiz konut satış müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız istediği konuta sahip olabiliyor” dedi.


Başkan Tahmazoğlu: “Yeşilvadi Ve...