27 / 04 / 2024

Çamlıca Konutları başvuruları

Çamlıca Konutları başvuruları

18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları’ndan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarımız şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor" dedi

Ankara Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Gümüşhane Çamlıca TOKİ başvuru tarihleri!

Gümüşhane Çamlıca TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 175 adet konut bulunuyor.

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları başvuruları başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları'ndaki 155 adet konutun başvuru dönemi bugün başladı. Başvurular, T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubelerden yapılabiliyor..

TOKİ Meram emekli konutları başvuruları başlıyor!

TOKİ Meram emekli konutları için başvurular bugün başlıyor. Projede 198 adet konut bulunuyor.

Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları!

Toplamda 36 adet daireden meydana gelen TOKİ Bilecik Pazaryeri'nde stoklarda bulunan 2 adet konut kurasız olarak açık satışta. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları...

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları!

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları devam ediyor. Projede 80 adet daire standart grup için satışta.

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Peşinatta yüzde 20 ile 30 arasında indirim sağlanan projede 129 adet daire satışta. İşte Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları...

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuruları!

Fiyatların 65 bin 362 TL'den başladığı projede 54 adet daire mevcut. İşte Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuruları...

Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları!

Açık satış yöntemiyle satışta olan projede 180 aya varan vade sağlanıyor. İşte Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları...

TOKİ Manisa Salihli Altgelir Konutları başvuruları!

TOKİ Manisa Salihli Altgelir Konutları başvuruları 24 Ağustos'ta başlayacak. Projede 2 adet konut açık satış yöntemiyle satışta.

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuruları!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Projede daire fiyatları 103 bin 921 TL'den başlıyor.

Çamlıca Konutları başvuruları Haberi

Çamlıca Konutları başvuruları


Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 1’inci ve 3’üncü etabı daha önce satışa sunulmuş ve konutlar kısa sürede tükenmişti. İnşası tamamlanan ve 88 daire ile 16 işyeri bulunan 5’inci etapta satışa sunuldu.


Son Başvuru 18 Ağustos’ta


18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları’ndan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarımız şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor. En önemli konut çalışmamız Çamlıca’da 1.150 konut şu anda tamamlanmış durumda. Daha önce iki etabının satışını gerçekleştirmiştik, şimdi de yeni bir etabımızın satışını gerçekleştiriyoruz. Buradan konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için herhangi bir şartımız yok. Belediyemiz konut satış müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız istediği konuta sahip olabiliyor” dedi.


Başkan Tahmazoğlu: “Yeşilvadi Ve...