03 / 05 / 2024

Çamlıca Konutları tamamlandı

Çamlıca Konutları tamamlandı

Şahinbey Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığı Çamlıca konutları tamamlandı. Bütün etapları tamamlanan ve yol asfaltlama işlemleri başlayan Çamlıca Konutları’nda ki çalışmaları inceleyenTahmazoğlu, konut satışlarının Mayıs ayı içer

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Çamlıca TV Kulesi'nin yüzde 85'i tamamlandı! 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yüzde 85'i tamamlandı. Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, "Hedefimiz ise bu yıl sonunda Çamlıca TV Kulesi'nde test çalışmalarına başlamak" dedi. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin ilk 3 katı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor. Avrupa'nın en yüksek kulesinin ilk 3 katı tamamlandı. 

Çamlıca Kulesi'nin yüzde 75'i tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaat anlamında fiziki ilerlemesinin şu anda yüzde 75 seviyelerinde olduğunu belirtti. 

Çamlıca Camisi için geri sayım başladı!

İnşaat çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı Çamlıca Camisi'nin, 350 bin metreküplük çelik iskelesi sökülüyor. Camide Nanoteknolojik hatla yazılan 9 bin parçalık 220 metre uzunluğundaki Fetih Suresi'nin montajı gerçekleştirildi. 

Çamlıca Camii'nin yüzde 95'i tamam!

Tamamlandığında dünyanın en büyük alemli camisi olacak olan Çamlıca Camii'nin yüzde 95'i tamamlandı. Camide çalışmalar tam gaz devam ediyor.

İşte Çamlıca Camisi'nin son hali! Havadan görüntülendi!

Çalışmalarında sona gelinen Çamlıca Camisi’nin 34 metre enindeki dev kubbesinin altına yapılan süslemeler tamamlandı. 

Altunizade-Çamlıca Metro Hattı inşaatı başlıyor!

Çamlıca Camii'ne kadar uzanacak Altunizade-Çamlıca Metro Hattı'nın izin süreci tamamlandı. Metro için inşaat sürecine geçildi..

Çamlıca TV Radyo Kulesi antenini bekliyor!

Yapımı tamamlandığında Paris’in simgesi haline gelen Eyfel Kulesi’nden daha yüksek olacak olan Çamlıca Tv kulesinin tamamlanması için sadece anten kısmı kaldı.

Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Çamlıca Tepesi'nde inşaatı süren, tamamlandığında 365,5 metre olacak radyo-TV kulesinin 200 metrelik bölümü bitti.

Çamlıca Kulesi'nin 220 metresi tamam!

Çamlıca'da görüntü kirliliğinin önüne geçmek için yapımına başlanan Çamlıca Kulesi'nde çalışmalar hızlandı. Tamamlandığında 365 metre uzunluğa sahip olacak kulenin 220 metresinin inşaatı bitti.

Çamlıca Camisi'nde sona doğru!

Görkemli mimarisiyle İstanbul'un her noktasından rahatlıkla görülebilen kentin yeni simgelerinden Çamlıca Camisi'nin, yıl sonunda ibadete açılabilmesi için çalışmalar hızlı şekilde yürütülüyor. Ergin Külünk, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çamlıca Camisi inşaatında sona yaklaşılıyor. 6 Ağustos 2013 tarihinde temelleri atılan ve yapımı büyük hızla devam eden Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığı öğrenildi.

Çamlıca Konutları tamamlandı Haberi

Çamlıca Konutları tamamlandı

Şahinbey Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığı Çamlıca konutları tamamlandı. Bütün etapları tamamlanan ve yol asfaltlama işlemleri başlayan Çamlıca Konutları’nda ki çalışmaları inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut satışlarının Mayıs ayı içerisinde başlayacağını söyledi.


Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çamlıca, Sakarya ve Nuripazabaşı Mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptırılan Çamlıca Konutları’nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, ekiplerden bilgiler aldı. Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan, Çamlıca Konutları’nın tamamlandığını belirtti. Konutların ilk etabının satışının tamamlandığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, şunları söyledi: “Çamlıca, Nuri Pazarbaşı ve Sakarya mahallerinde yürütmüş olduğumuz, kentsel dönüşüm çalışmaları neticesinde, yıkmış olduğumuz bin 800 konuta karşılık bin 150 tane konut planlamıştık. Bunlardan birinci etap Çamlıca’da...