02 / 05 / 2024

Çamlıca Kulesi açıldı mı 2021

Çamlıca Kulesi açıldı mı 2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin yarın resmen açılacağını söyledi.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Peker GYO'dan Çamlıca arsası açıklaması!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasına komşu 652,69 metrekare alanın, arsaya tevhidine ilişkin Yönetim Kurulu tarafından alınan kararı açıkladı.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi kaça kadar açık? İşte Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021...

Çamlıca Kulesi giriş ücreti 2021!

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açılan Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi giriş ücreti 2021 ne kadar? İşte Çamlıca Kulesi giriş ücreti...

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

Çamlıca Kulesi açıldı!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Çamlıca Kulesi bugün açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenler hizmete açılacak.

Çamlıca Kulesi yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin yarın resmen açılacağını söyledi.

Çamlıca Kulesi açıldı mı 2021 Haberi

Çamlıca Kulesi açıldı mı 2021

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın açılışı yapılacak olan Çamlıca Kulesi'nde önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Kulesi'nin inşaat çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

Bakan Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin bir süre önce yayıncılık hizmetleri vermek için faaliyetlerine başladığını dile getirdi. Karaismailoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

"Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle halkımızın yararlanabileceği seyir terası, restoran, kafe, dinlenme salonları gibi alanlarıyla bir bütün olarak hizmete açacağız. Yapımına 2017 yılında başladığımız Çamlıca Kulesi, toplam 30 bin 150 metrekare bir alana sahip. Deniz seviyesinden 587 metre yüksekliği ile İstanbul'un ve hatta Avrupa'nın en yüksek yapısıdır. Betonarme yapısının yüksekliği 221 metre olan kulenin çelik anten yüksekliği 168...