04 / 05 / 2024

Çamlıca Tepesinde antenler kalkıyor

Çamlıca Tepesinde antenler kalkıyor

İstanbul'da Çamlıca Tepesi için hazırlanan projeyle tepede bulunan tüm radyo ve televizyon vericileri ortak bir kule içerisinde toplanacak.Kulenin yapım ihalesi için 27 firmanın ön yeterlilik başvurusunda bulunduğunu belirtildi.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Çamlıca Kulesi yıl sonunda açılacak!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında dış kaplama katlarının yüzde 70'i tamam...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Camii'nde ilk ezan okundu!

İstanbul'un en yüksek tepesinde inşa edilen Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Çok sayıda vatandaş ilk sabah namazını kılmak için camiye geldi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca tepesinde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 225 metreye kadar ulaşarak betonarme yapısını tamamladı.

Çamlıca Camisi'ne özel aydınlatma hazırlanıyor!

İnşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin aydınlatma sistemleri yapılıyor. İstanbul'un en hakim tepesinde inşa edilen camiye, dışarıdan kurulacak özel ışık sistemiyle özel aydınlatma yapılıyor.

Çamlıca'daki antenler tarih olacak!

Çamlıca Tepesi'ndeki yapılan çalışmaları anlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen müjdeyi şu sözlerle verdi: "2016 yılı sonunda tüm televizyon vericileri kaldırılacak, yeşil alan daha da genişleyecek."

Çamlıca Tepesi'ndeki antenler kaldırılacak!

İstanbul'da Çamlıca Tepesi için hazırlanan projeyle tepede bulunan tüm radyo ve televizyon vericileri ortak bir kule içerisinde toplanacak.Kulenin yapım ihalesi için 27 firmanın ön yeterlilik başvurusunda bulunduğunu belirtildi.

Çamlıca Camii'nin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması planlanıyor!

İstanbul'da yapımına 11 ay önce başlanan 37 bin 500 kişi kapasiteli Çamlıca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesinde yapılmakta olan camiinin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması bekleniyor...

Çamlıca Camii 2016 yılında ibadete açılacak!

İstanbul'da yapımına 11 ay önce başlanan 37 bin 500 kişi kapasiteli Çamkca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesinde yapılmakta olan camiinin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması bekleniyor.

Çamlıca Tepesinde antenler kalkıyor Haberi

Çamlıca Tepesinde antenler kalkıyor

İstanbul'da Çamlıca Tepesi için hazırlanan projeyle tepede bulunan tüm radyo ve televizyon vericileri ortak bir kule içerisinde toplanacak.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Çamlıca TV-Radyo Kulesi Projesi kapsamında Çamlıca tepesindeki tüm radyo ve televizyon vericilerinin ortak bir kule içerisinde toplanacağını ifade etti.

Kule ile ilgili ihale sürecinin devam ettiğini hatırlatan Bakan Elvan, kulenin İstanbul'a ayrı bir estetik katacağını ifade etti.


Kulenin yapım ihalesi için 27 firmanın ön yeterlilik başvurusunda bulunduğunu belirten Elvan, ihaleyi kazanan firmanın inşaatı 500 günde bitireceğini kaydetti.


Proje kapsamında Çamlıca'daki mevcut anten direklerinin söküleceğini ifade eden Elvan "Kule, şehrin simgelerinden biri haline gelecek. İstanbul’un siluetine de katkıda bulunacak. Bu güzel ve önemli projenin yapım maliyeti bakanlığımız tarafından karşılanacak" dedi.


Kule ile ilgili teknik bilgiler de veren Elvan, şunları kaydetti: "Toplam...